0

Deti Bedminton Loptičky Tenis Loptu Nastaviť Materskej Deti Športové Hračky Rodič-dieťa, Interaktívne Hry, Mini Badminton Raketa

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€5.17 €11.74

Deti Bedminton Loptičky Tenis Loptu Nastaviť Materskej Deti Športové Hračky Rodič-dieťa, Interaktívne Hry, Mini Badminton Raketa

Odrážky: 1.Odolný a Silný: Tieto loptičky majú super-pevnosť ochranný vodič zosilnený rám, ktorý distribuuje stres rovnomerne, čo je odolnejšie a silnejšie.Tenký cítil povrch poskytuje dobrú pružnosť a hladké biť skúsenosti.

2.Absorpciu potu a Non-slip Rukoväť: Vychutnajte si pohodlné uchopenie a zvýšenú absorpciu potu s týmto rukoväť, ktorá má vynikajúce anti-slip účinok, zabezpečiť bez straty biť silu.

3.Zvyšuje prstoch: Naše deti bedminton loptičky sú navrhnuté tak, aby pomohli vaše deti, zlepšiť ich koordinácie rúk a očí, schopnosť reakcie a podporujú zdravý vývoj.Budú sa zamiloval tento šport a zábavu počas cvičenia.

4.Vhodné pre Deti: Tieto bedminton loptičky sú určené pre deti, ktorí chcú hrať bedminton bez únavy.Sú ľahké a pohodlné uchopenie, takže ich ľahko swing a kontroly.

5.Zábavné a Interaktívne: Táto raketa badminton set je skvelý darček pre deti, ktorí radi hrajú na trávniku, záhrade, alebo na pláži.To je ideálne pre oslavy narodenín, Vianoce, alebo akejkoľvek inej príležitosti.Vaše deti budú mať hodiny zábavy a cvičenie s touto badminton set.

Popis:

Tento Badminton set pre deti je ideálny pre vonkajšie zábavu!S tenkou cítil povrchu a zvýšenú absorpciu potu, tento ľahký set poskytuje veľkú schopnosť reagovať.Hrať na trávniku, záhrade, alebo na pláži na hodinách aktívne zábava.

Špecifikácia: Názov Produktu: Deti Bedminton Loptičky

Veľkosť produktu: o 39*22,5 cm/15.35x8.86in

Balenie Zoznam:

Deti bedminton raketa*2

Bedminton*1

Tenisový loptičku*1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Hriadeľ Materiál : Hliník
  • Číslo Modelu : Deti Bedminton Loptičky
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie