0

Reflexná Stan Laná Vetru Lano Linky Hliníkové Puzdro Stlačte Pracka Na Kolieskových Korčuliach Potreby Na Kempovanie Príslušenstvo Tábor, Stan Laná Pre

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€7.50 €9.73

Ak máte radi outdoorové aktivity, potrebujete naše reflexné stan laná na zabezpečenie svojho stanu a prevenciu nehôd.Naše laná sú vyrobené z vysokopevnostnej polyesteru, ktorý odoláva silným vetrom a dažďom.Tiež sú reflexné, čo znamená, že môže žiariť v tme a slúžiť ako varovanie funkcie pre iné kempovaní alebo zvieratá.Naše laná prísť s hliníkovým poistných udalostí, ktoré umožňujú nastavenie dĺžky a napnutia lana ľahko.Tiež sa zabránilo pošmyknutia a zabezpečiť svoj stan je pevne stanovená.

Špecifikácie:

Materiál: Polyester

Priemer: cca 6mm/0.23 palec

Dĺžka: 5 metrov/16.40 nohy

Ložisko napätie: 68kg

Balenie Zoznam:

1*Reflexné Lano

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Korčuľovanie na Komfort: nemusíte sa viazať všetky uzly na napnutia lana.Len posuňte ich voľne s kolieskových korčuliach dizajn.V zliatiny zinku vnútorné koleso opravy ich pevne.

2.Reflexné Doplnky: Tento produkt používa reflexné drôt, ktorý vás upozorní na jeho prítomnosť v noci, vyhnúť nebezpečenstvo zakopnutia.To je double-strand lano, ktoré môžu vydržať opotrebenie.

3.Opakovane použiteľné a Bezpečné: Vysoko odolných polyesterových je materiál tieto reflexné stan laná.Sú silné a pevné, tak sa nebude zlomiť alebo fray ľahko.Z tohto dôvodu si môžete vychutnať ich použití na dlhú dobu.

4.Protišmykové Hliníkové Puzdro Spony: Táto reflexná stan laná majú tesný skus a č pošmyknutia, vďaka hliníkovej rukáv pracky, ktoré im bráni pádu.Oni tiež majú dobré pevnosť, ktorá vydrží silné vetry a udržať svoj stan na mieste.

5.Rozsiahle Použitie: Tieto reflexné stan laná sú ideálne pre rôzne outdoorové aktivity, či už máte radi pešiu turistiku, camping, alebo niečo medzi tým.Majú 6mm priemer, ktorý im dáva silu na podporu veľké stany a prístrešky.Oni tiež majú široké spektrum použitia, napríklad zapínanie ta

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie