0

Camping Hliníkovej Zliatiny Tabuľka Vonkajšie Taktická Tabuľka Ľahký Skladací Stôl So Svetlom Držiteľ Bar Gril Piknik Stôl

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€30.13 €50.20

Prenosný Univerzálny Potreby Na Kempovanie Tabuľky Nastaviteľné Ľahký Rám Ľahký Skladací Stôl Mini Hliníkovej Zliatiny Exteriérový Nábytok Dodávky

Funkcia:

1. Ľahký a Prenosný: Tento hliníkový skladací malý okrúhly stôl lampu, stojan je ľahký a ľahko prenosný, takže je vysoko prenosné.To môže byť pohodlne kdekoľvek idete.

2. Odolný a Robustný: stojanu funkcie robustná a odolná konštrukcia, vďaka jeho pevný hliníkový rám.Poskytuje spoľahlivú podporu pre váš stôl alebo lampa, zabezpečiť dlhotrvajúci výkon.

3. Nastaviteľná Výška: tabuľka nohy sú vybavené dve úrovne nastavenia výšky mechanizmus umožňuje ľahko upraviť v tabuľke výška podľa vašich potrieb.Táto flexibilita zaručuje optimálne pohodlie a komfort.

4. Plynulý a Stabilný: S jeho pribrala a hladký povrch stola, to stojanu ponúka vynikajúcu stabilitu.Jej vyvážená štruktúra zabezpečuje aj rozloženie hmotnosti, poskytuje stabilnú platformu pre svoje položky.Navyše, je bez zápachu, udržať príjemné prostredie.

5. Všestranné Použitie: stojanu nielen podporuje lampy, ale tiež slúži ako držiak pre zavesenie objekty.To šetrí cenný priestor, písací stôl umožňuje zavesenie svetla alebo iných predmetov.Navyše, jeho ľahký a sklopný dizajn umožňuje jednoduché uskladnenie a prenosnosť.Môžete pohodlne zabaľte ho do súčasťou vaku skladovanie po použití.

Špecifikácia:

Pôvod: Čína (Pevninská Časť)

Farba: Čierna, Zelená, Drevo Farba (voliteľné)

Materiál: zliatina Hliníka, ABS

Veľkosť vaku skladovanie: priemer 40 cm/15.75 v, hrúbka 3 cm/1.18 v

Prvý stupeň hliníkové potrubia s priemerom 16 mm/0.63 v

Druhý stupeň hliníkové rúrky s priemerom 14 mm/0.55 v

Poznámka:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Prosím, dovoľte 1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Ostatné
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie