0

Apexel 110° Univerzálny širokouhlý Objektív Profesionálne Telefón HD Kamera Lentes S CPL Star Filter Pre Xiao iPhone Väčšina Smartphone

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€21.48 €35.81

Vitajte na APEXEL Ďalekohľad Factory Store

APEXEL HD Telefón širokouhlý Objektív Vlog Fotografia Príslušenstvo

Funkcie:

1.Prenosné a odnímateľný, môžete odfotiť s prístrojom kedykoľvek a kdekoľvek

2.Práca na väčšine typov mobilných telefónov, ktoré nie sú väčšie ako 13mm priemer;Pre iPhone, Samsung Galaxy Poznámka, Google Pixel, Huawei a viac.

3.Tento širokouhlý objektív zachytáva 2x viac obrázok s multi-prvok sklo dizajn, ktorý poskytuje okraja až jasnosť.Naše šošovky sú vlastné vyrobené s 4 vrstvami filmu kvalitné sklo a letecký kovu.

4. Kovový klip je vybavený mäkké, protišmykové podložky, a neopustím žiadne škrabance na vašom telefóne;Ak je telefón ochranné prípade je tenký,môžete ho použiť priamo, nemajú potrebné ho odstrániť.

Špecifikácie:

Zväčšenie: 0.6 x/110 stupeň

Konštrukcia objektívu: 1 prvok v 3 skupinách

Max Priemer: 21 mm

Dĺžka: 12.2 mm

Vysoká Zrozumiteľnosť: Vyrobené z high-class sklo

Silný: Vyrobené z top kvalitnej Aluminuim

Farba: čierna

Package zahrnuté:

Široký Uhol x 1

Šošovky x 1

Univerzálny klip X 1

Úložný box X1

Čistiaca handrička X 1

Príručka pre používateľa X 1

Retail box x 1

Zásielky 1)DHL:Dosiahnuť väčšina krajín, o 3 až 5 pracovných dní. 2)Čína Príspevok: Dosiahnuť väčšina krajín, o 15-30 pracovných dní.Vrátenie Return 1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. 2) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, dôvod, pre návrat, a ur číslo objednávky.Záruka 1) 12 mesiacov vyrába obmedzená záruka za chybné výrobky. 2) Chybné položky SA MUSIA vykazovať a vrátil sa do záručnej doby, musíte nám povedať, čo vada, a daj nám ur číslo objednávky.Spätná väzba 1), Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše businesss rozvoja,úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu (Päť Hviezdičiek) pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. 2) Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Vďaka!

Dropshiping, veľkoobchod a OEM sú vítané!

1)Pre drop shipping , budeme odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím akékoľvek propagačné informácie .

2)Pre veľkoobchod , ponúkame zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len do 3-5 pracovných dni, aby sa dospelo.

3)Pre OEM serivce , ponúkame Logo tlač, Zákazníkov značky package umelecké diela, čiarový Kód, obalový design, Produkt Photgraphy, Vložky, Darčeková krabička, ODM...atď.

  • Druh : Ďalekohľady
  • Zorné pole : 110°
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Priemer okulára : 10 mm-25 mm
  • Cieľom Priemer Objektívu : 10 mm-25 mm
  • Objektív Povlak Popis : FMC
  • Hranol Popis : BAK4
  • Zväčšenie : 0.63 X
  • Materiál : Kov
  • Zameranie Typ : CENTRÁLNE
  • Číslo Modelu : HB110 širokouhlý Objektív
  • Odolnosť Proti Vode Úrovni : IPX4
  • Názov Značky : APEXEL
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie