0

Camping Skrutku Turistika Uzemňovací Kolík Stan Nechtov Svetelný Kolíkov Stany Skrutku Hrot Háčika Lano Pracky Cestovné Vonkajšie Príslušenstvo

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€0.83 €1.27

Camping Skrutku Turistika uzemňovací Kolík Stan Nechtov Svetelný Kolíkov Stany Skrutku Hrot Háčika Lano Pracky Cestovné Vonkajšie Príslušenstvo camping skrutku Turistika uzemňovací Kolík Stan Nechtov Svetelný Kolíky, Skrutky Hrot Háčika Lano Pracky Cestovné Vonkajšie Príslušenstvo Popis:

Kategória produktov: stan, baldachýn série

Farba: svetelný tri-oko so závitom poschodí nechtov

Špecifikácia: 65x55x30mm

Materiál: svetelný plastové hlavu, z nehrdzavejúcej ocele

Špecifikácie:

1. Tri-oko závit svetelný vietor lano nechty s svetelný efekt, bezpečný na používanie v noci.To nie je ľahké k pádu cez stan lano, na noc.Hlavu má tri otvory, ktoré môžu byť použité v rôznych miestach.Je veľmi vhodné použiť na zemi v rôznych situáciách.

2. Všetky svetelné produkty by mali byť vystavení slnečnému žiareniu alebo svetlu, než sa rozsvieti!Silnejšie svetlo dostali, jasnejšie tmy.Môže sa recyklovať, najlepšie z materiálu, pevné a trvanlivé.

3. Vyrobené z nerezovej ocele, že nie je jednoduché, hrdza a má dlhú životnosť a je ľahko opraviť na drevo.

4. Svetlo je akumulovaná v určitom čase a existuje vo forme svetla v tme.Už je vystavený svetlu, dlhšie nočné svetlo vydrží.Nočné svetlo svieti a viditeľnosť je dobrá, ktoré môžu lepšie znížiť riziko zakopnutia laná na noc.

Package Zahrnuté:

1*Skrutka

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie