0

Čínsky Ventilátor Dekoratívne Strane Ventilátora Prenosné Palmové Listy Ratan Ventilátor Odolný Čínsky Ventilátor S Dobrou Tuhosťou Pre Summer Beach Party

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€4.14 €8.27

Skúsenosti prirodzená vôňa palmového lístia s touto krásne remeselne palmového lístia ventilátor.Jeho veľká ozdoba dizajn z nej robí ideálny doplnok do každej miestnosti, zatiaľ čo jeho prenosný dizajn poskytuje široké aplikácie.Ideálne pre pridáva nádych prírody do vášho domova či obchodný priestor.

Špecifikácia:

Názov produktu: Čínskych Fanúšikov Palmového Lístia Ventilátor

Veľkosť Produktu: O

Výška: 40 cm/ 15.74 palec

Šírka: 30 cm/ 11.81 palec

Váha: cca 30g

Balenie Zoznam:

1x Čínskych Fanúšikov Dekoratívne Strane Ventilátor

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ručné Excelentnosti: Ručne tkané z prírodných palmových listov, tieto ventilátory sú nádherné a elegantné, ideálny pre ochladzovať v lete, alebo na zdobenie svojho domova.Každý ventilátor je ručne vyrábané so starostlivosťou a dôrazom na detail, čo je jedinečné a odolné.

2.Prináša Letnom Vánku,: Ovládať Čínsky Fanúšikov Palmového Lístia Ventilátor pre osviežujúci chlad a jemné prírodné vône.Ručne vyrábané s dobrou tuhosťou materiálov, tento ľahký-k-používať ventilátor dodáva nádych elegancie akékoľvek vonkajšie udalosti.

3.Dekoratívne Doplnky: Priniesť dotyk rustikálne kúzlo vášho domova pomocou tejto krásnej Čínskej palmového lístia ventilátor.Jeho jedinečný dizajn pre great wall art toho, že je ideálny pre všetkých miestnosti, najmä v kuchyni.Preskúmať dekoratívne nápady s týmto univerzálny kus.

4.Prenosný Dizajn: Tento Čínsky palmového lístia ventilátor je navrhnutý s prenosná veľkosť a ľahký štruktúre, takže je ľahké vziať kdekoľvek.Jeho vejárovité dizajn dodáva eleganciu výbavou, zatiaľ čo prírodné a odolné materiály zabezpečiť, robustná konštrukcia.Ideálne pre tých, ktorí často na cestách.

5.Široké Uplatnenie: Pozdvihnúť vaše chladenie hru so Čínskych Fanúšikov Palmového Lístia Fanúšika široké uplatnenie v kuchyni, spálňa, kúpeľňa, alebo v obývacej izbe, a urobiť si leto, pláž, párty, alebo svadobné udalosti viac nezabudnuteľný s jeho jedinečným dizajnom.Uisťujeme vás, že tento ventilátor je eko-šetrné a robustné, slúžiace ako funkčné a dekoratívne položky.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Druh : Vrecko, Multi Nástroje
  • veľkosť : L
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie