0

Vyhrievané Nohavice Pre Ženy, Nabíjateľná Outdoorové Nohavice Nepremokavé Nabíjateľná Outdoorové Nohavice Zimná Softshellová Elektrické Vyhrievané

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€34.70 €77.11

Skúsenosti teplo a pohodlie s vyhrievaným nohavice pre ženy.Hrajú inteligentné nastavenie teploty v troch úrovniach, vysoká odolnosť voči teplotám a nadýchané a mäkké textúry.S pull-odolný dizajn, tieto nohavice sú perfektné pre každú príležitosť a urobiť darček na Vianoce, Valentína alebo Deň Vďakyvzdania.

Funkcie:

Názov produktu: USB inteligentné kúrenie teplé nohavice mužov a žien uhlíkových vlákien kúrenie nohavice

Materiál: bavlna, zamat + carbon fiber vykurovacie podložky

Funkcie: mobilné energetické nabíjanie kúrenie, tri nastaviteľné teploty, koleno časť uhlíkových vlákien kúrenie pad kúrenie, ochranu kĺbov

Teplotný rozsah 30 stupňov Celzia - 45 stupňov Celzia

Teplé gear o 45 stupňov, pohodlné výstroj asi 35 stupňov Celzia, energeticky úsporné gear o 25 stupňov Celzia

Veľkosť: pozri tabuľka veľkostí

Poznámka: stroj umývateľný a ručné umývateľný, ručné pranie, ľahké odreniny, visí na suché prirodzene; nie vyžmýkať tvrdo!

Balenie Obsahuje:

1 * USB kúrenie nohavice

Musia byť vždy pripojené na mobilný napájací zdroj tepla (odporúča sa 5V2A mobile power)

Poznámka: produkt neobsahuje mobilné powe

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nastaviteľné teplo: šitý na Mieru pre vaše pohodlie, tieto vyhrievané nohavice ponúka inteligentné teplota úpravy až do 45C v troch úrovniach, udržať si v útulnom v každom počasí.

2.Rýchlo a dokonca aj kúrenie: vyhrievané nohavice použiť carbon fiber wire, kúrenie, ktoré je vysokým teplotám a má rýchly ohrev rýchlosť.Vykurovací vodič je rovnomerne rozložené po celej nohavice, ktoré vám poskytnú pohodlné a teplé skúsenosti.

3.Skvelá Izolácia Výkon: vyhrievaným nohavice s bavlnou, fleece vo vnútri ponúkajú vynikajúcu ochranu proti chladu, udržať si teplé a útulné aj v tých mrazivé teploty.

4.Ľahko sa čistí: Tieto vyhrievané nohavice sú odolné na ťahanie, a nie je ľahké prelomiť hodváb, takže môžete vyprať, bez obáv o poškodenie vykurovacieho systému.

5.Úžasný darček: Dať ideálny súčasnosti v tejto sezóne s Vyhrievaným Nohavice.Ideálny na Vianoce, Valentína a Deň Vďakyvzdania, tieto nohavice budú držať svojich blízkych teplé a útulné.Ukázať im, ste starostlivosti, s darom pohodlie a teplo.

  • Materiál Technológie : no
  • Číslo Modelu : ohrievač nohavice
  • Fit : Hodí väčší, než je obvyklé. Pozrite prosím tento obchod je veľkosti info
  • Materiál : BAVLNA
  • Uzavretie Typ : Tlačidlo Lietať
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Pohlavie : MUŽI
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie