0

Neznámeho Albert Camus, Najpredávanejšie knihy v angličtine, románov 9780679720201

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€31.52 €52.53

O Knihe:

S intríg a psychologický thriller, Že Cudzinec—Camus je majstrovské dielo—dáva nám príbeh o obyčajný človek nevedomky vedúcej do nezmyselné vraždy na Alžírskej pláži.S Úvod Peter Dunwoodie; preložil Matúš Ward.

Za subterfuge, Camus skúma, čo on nazval "the nakedness človeka stretávajú s absurdné" a opisuje stav nezodpovedné odcudzenie a duchovné vyčerpania, ktorý charakterizuje toľko dvadsiateho storočia život.

"Že Cudzinec je nápadne moderné text a Matthew Ward je preklad umožní čitateľom oceniť prečo Camus je stoical anti-hrdina a nevyspytateľný rozprávač je jednou z kľúčových výrazov z povojnového Západnej malátnosť, a jeden z cleverest predstaviteľov literatúry nejednoznačnosti." –od Zavedenia Peter Dunwoodie

Prvýkrát vyšla v roku 1946; teraz v preklade Matthew Ward.

O Autorovi:

Albert Camus (francúzsky: [albɛʁ kamy]; 7. novembra 1913 - 4. januára 1960) bol francúzsky filozof, spisovateľ a novinár.Jeho názory prispeli k vzniku filozofie známy ako absurdism.Napísal vo svojej eseje Rebel, že celý jeho život bol venovaný protichodné filozofiu nihilizmu, zatiaľ čo ešte ponorí hlbšie do individuálnej slobody.Získal Nobelovu Cenu za Literatúru v roku 1957.

Camus nemal zvážiť sám byť existentialist napriek zvyčajne klasifikuje ako jeden, ešte počas jeho života.V roku 1945 rozhovor, Camus odmietal akékoľvek ideologické združení: ""Nie, nie som existentialist.Sartre a ja som vždy prekvapený, pozrite si naše mená spojené..."".

Camus narodil sa v Alžírsku na Pied-Noir rodiny, a študoval na Univerzite v Algiers, z ktorého absolvoval v roku 1936. V roku 1949, Camus založil Skupinu pre Medzinárodné navyše podporia vzťahy k ""odsúdiť dvoch ideológií nachádza v oboch ZSSR a USA,"".

Bio z Wikipédie, encyklopédia.Foto Fotografia-United Press International [Public domain], cez Wikimedia Commons.

  • ISBN : 9780679720201
  • Pôvod : GB(Pôvodu)
  • Vek : Dospelý
  • Autor : albert camus
  • Jazyk : Angličtina
  • Vydavateľ : Vintage
  • Stav : Nové
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie