0

2024 Drevený Rám Sušené Kvety Stolový Kalendár Tvorivé Drevené Kartu Kalendár Kvalitné Stolový Kalendár Zdobia Dodávky

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€6.81 €12.38

Tento stôl kalendár blok je vyrobený z vysoko-kvalitného dreva, ktorý dodáva eleganciu vášho štúdia tabuľka.Sušené kvety, dekorácie je ideálny pre milovníkov prírody.Je to pohodlné, flexibilné a prispôsobiteľné na splnenie rôznych potrieb.Prekvapte svojich priateľov a rodinu s tento veľký dar, ktorý budú milovať navždy.

Špecifikácia.

Názov Produktu:Suchý Kvet Dekoratívny Drevený Fotorámik Kalendár

Hmotnosť výrobku: 300 g

Veľkosť produktu: o 28.5x19.5x1.8 cm/11.22x7.68x0.71 cm

Materiál: drevo

Teplé tipy:

1. Vzhľadom na monitor, teplota farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, niektoré obrázky tovaru, môže mať mierne farebné odlišnosti, farbu druhu majú prednosť!

2. Vzhľadom na rôzne ručné meranie, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Balenie zoznam.

Sušené Kvety Dekoratívny Drevený Fotorámik Kalendár*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vybraný Materiál: Vyrobené z vysoko drevnej hmoty, náš Drevený Stôl Kalendárnom roku 2024 sa môže pochváliť prepracovaným dizajnom, ktorý zvýrazňuje jej životnosť a odolnosť voči začiatku opotrebovaním a roztrhnutím.Hladké povrchy, v kombinácii s high-kvalitné drevené bloky, poskytuje bezkonkurenčnú estetické na váš obchodný priestor.

2.Jedinečné sušené kvety Decor: drevený stôl kalendár 2024 prichádza s sušené kvety, dekorácie, ktoré si môžete DIY vytvoriť svoj vlastný unikátny štýl.Môžete voľne zápas a nahradiť kvety podľa vašich vlastných preferencií a tvorivosť.

3.Pohodlné Použitie: Drevený Stôl Kalendárnom roku 2024 sa môže pochváliť drevený rám, že to nie je len štýlový, ale aj pohodlné.Ich použiť samostatne alebo kombinovať, aby vyhovovali vašim potrebám.Dekorácie a kalendár sú samostatné zabrániť akémukoľvek rušeniu pri výmene dátumy.

4.Úžasné Darček: Ukážte svoju lásku a vďaku svojim priateľom a rodine, a to drevený stôl kalendár, ktorý môže byť jedinečný s svoje vlastné správy.Tento kalendár je nielen praktický spôsob, ako sledovať dátumy, ale aj zmysluplné pripomenutie vášho zvláštne puto.

5.Široký Aplikácie: Či ste si to vo vašej spálni, stôl, štúdia tabuľka, alebo obchodné skrine, drevený stôl kalendárnom roku 2024 bude pridať dotyk farieb vášho priestoru a udržať si organizované.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie