0

Prvý Deň v Škole Znamení Obojstrannej Späť Na Školskej Rady Opakovane 10 X 12 Palcov 1. Deň v Škole Tabule Prihláste sa Späť Do

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.19 €4.69

Získajte pripravení ísť späť do školy s našimi Obojstranný Školské Tabule.Pohodlné držanie a žiarivo farebné, je ideálny pre zdokumentovanie domáce úlohy a úlohy.Ľahko utrieť vlhkou handričkou, tento tabule je učenie vietor.

Materiál: Drevené

Veľkosť: (cca.)30*24*0.3 cm/11.81*9.45*0.12 palcov

Váha: cca 170 g

Balenie zoznam:

1*Prvý & Posledný Deň v Škole Tabule

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Štýlové a Bezpečné: So zaoblenými rohmi a nepremokavé dizajn, to trvanlivé drevo Prvý Deň Školskej Rady je skvelá voľba pre vedenie spomienky.Jeho vysoko kvalitné stavať zabezpečuje dlhotrvajúce pohodlie.

2.Začiatok : Zachytiť vaše dieťa je prvý a posledný deň školy s týmto reverzibilné tabule.Má dostatok miesta na písanie mena svojho dieťaťa, dátumu, veku, a iné detaily.Užite si zábavu z chodiť do školy a vážim si spomienky navždy.

3.Atraktívne Estetika: svetlé a farebné ceruzky vlajky, pstruh hviezda, a hravý dizajn tohto Prvý Deň Školskej Rady sú určite prilákať deti pozornosť a dostať ich radi, ak chcete začať nový školský rok.

4.Ľahké Písanie a Utrite: Posedenie s PET fólia, táto doska píše hladko s pravidelným kriedou a kvapalných kriedou, a môže byť ľahko utrieť vlhkou handričkou.

5.Späť do Školy Darček: Zachovať v každom okamihu a vytvoriť trvalé spomienky, ako vaše dieťa pokračuje počas celého roka.Prvý deň školy rada je ideálny darček pre deti, dievčatá, chlapcov, a vnúčatá milovať navždy.

  • Materiál Rámu : Drevené
  • Druh : Tabuľa
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Štýl : Podlahy Pohyblivý Typ
  • Povrch Vzor : karikatúra
  • Obojstranné zapisovateľný : Áno
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie