0

Label Maker Prípade Nepremokavé Tlačiareň Štítkov Cestovné Ochranné Taška Prenosná Tlačiareň Štítkov Prepravný Vak Pre Označenie Páskou, Nabíjačky A

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€5.44 €10.90

Už vás nebaví nosiť label maker clumsily?Získajte náš Label Maker Stroj Taška, ktorá poskytuje maximálnu ochranu.Zaoblené bývanie je odolný voči nárazom a taška obsahuje organizačný príslušenstvo.Dokonale prenosná, že sa zmestí do batohu alebo kufra.Perfektný darček pre vašich priateľov a rodiny.

Špecifikácia:

Produkt materiál: nylon

Hmotnosť výrobku: 50g

Produkt color: čierna

Použitie scenár: tlačiareň štítkov skladovanie

Balenie Zoznam:

Tlačiareň štítkov Skladovanie Taška*1pcs(okrem iných exponátov)

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vynikajúci Materiál: Postavený s nepremokavé a poškriabaniu-odolný nylon materiál, tento tlačiareň štítkov taška poskytuje spoľahlivú ochranu proti prachu, vlhkosti a vplyvu.

2.Účinné Zabezpečenie: Udržiavajte tlačiareň štítkov a cestovné nesmie chýbať v bezpečí s bag je robustný obal, ktorý odoláva batožiny tlak a zabraňuje drvenie.Bývanie je zaoblené rohy tiež účinnú ochranu pred nárazmi.

3.Organizovanie Príslušenstvo: Udržiavajte tlačiareň štítkov a všetky jeho príslušenstvo organizované v 1 mieste s týmto taška.S robustný zips a anti-slip dizajn, nebudete musieť starať o veci, stále prilepené alebo posuvné okolo.

4.Ľahko Priniesť: To je veľmi kompaktný a vhodný pre prepravu, môžete ho do batohu, kufor alebo práce taška a vziať tlačiareň štítkov kdekoľvek.

5.Všeobecne Platné: Táto tlačiareň štítkov taška má široké spektrum použitia, ako je možné uložiť a chrániť svoju tlačiareň štítkov a príslušenstvo.Či už potrebujete pre sklad, maloobchod, alebo domáce použitie, táto taška udrží vašu tlačiareň bezpečný a usporiadaný.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie