0

Linajkované Denník Vestník Denný Plánovač Časopis S Line Rozhodol Denník Line Rozhodol Denník Krúžkových A5 Hrubé Vestník 152 Stránok

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€5.48 €10.54

Naše A5 veľkosť denník notebook funkcie krúžkových a roztomilý kvet vzor kryt, takže je ideálny darček.Vynikajúca kvalita papiera zaisťuje, že vaše písanie vyhýba atrament krvácanie a perie.Ideálny pre každodenné denníkov a poznámka-užívať.

Názov: Notebook

Hmotnosť: ~310g

Veľkosť produktu: o 15.5x21.3x2cm/6.1x8.39x0.79 cm

Balenie Zoznam:

1* Linajkované Denník Vestník

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zlepšenie Organizácie: Udržať vaše poznámky v tejto praktickej vestník notebook.S 152 strán, 8 mm písať medzery a veľkosti A5, je ideálny pre vonku musings a organizované poznámka-užívať.Plus, jej dizajn umožňuje rýchle prehliadanie a prezeranie.

2.Rozšírené Písanie Výkon: využite hladké a dokonalé písanie skúsenosti s našimi denník notebook.Papier je hrúbka a kvalitné remeselné spracovanie zabezpečujú, že atrament nebude krvácať, alebo perie, takže je vhodný pre väčšinu perá, pastelky a fixky.

3.Rozšírené Organizácie: Náš Denník Notebook je ergonomicky farebný dizajn poskytuje pohodlnejšie písanie skúsenosti, znižuje namáhanie očí.V kombinácii s krúžkových, ktorý sa hodí akejkoľvek veľkosti pera, poznámky sú ľahko dostupné pre rýchlejšie vyhľadávanie vonku.

4.Očarujúce a Pohodlné: denník notebook funkcie oko-lov kvetinový vzor, kryt, ktorý pridáva nádych štýl do vášho každodenného života.Nepremokavé mäkký kryt zaručuje odolnosť a ochranu pre vaše písanie, takže je ideálny pre každodenné časopisoch.

5.Ideálny kolaudačné párty Darček: Vyjadriť svoje najteplejšie pozdravy s našimi Denník Notebook.Perfektný darček pre kolaudačné párty, táto položka je oceňovaná pre každého, kto miluje zapisovať, náčrt, alebo dokument o svoje skúsenosti.Je to hit medzi všetky pohlavia a veku, príliš.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie