0

Vianočné Vintage Zápisníky Vintage Štýle Retro Zábavné Dovolenku poznámkový blok PU Kožené A5 štylový Notebook Pre Zloženie

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€4.46 €8.92

S slávnostné obalový dizajn, A5 veľkosť, a každý notebook predstavovať 100 listov odolné, ktoré nie sú ľahko rozbiť, tento notebook je praktické a vinobranie.Darujte organizácii v tejto sezóne!

Špecifikácia.

Materiál: koža+papier

Veľkosť: vyrazili 21,5*14.5 cm/8.4*5.7 v

Balenie zoznam:

Vianočné Notebook X1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vianočný cover design: Tento notebook ponúka Vianočný cover design, ktorý bude dať ľuďom prekvapenie, keď sa ho otvoriť.Kryt má plné retro atmosféru, ktorá dáva notebook tajomný pocit.

2.Vynikajúcu Kvalitu: tieto Vianoce notebook výnimočné kvality vychádza z jeho kožený poťah a kvalitné papiera, ktoré zaručujú bezpečné použitie a odolný výkon.S jej krásny vzhľad a zaoblené hrany, ktoré slúži ako vynikajúci darček a zároveň zabezpečiť svoje tvorivé indulgences.

3.Pohodlné Veľkosť Vonku: tieto Vianoce notebook má kompaktné a prenosné A5 veľkosti, s rozmermi cca. 8.4 x 5.7 cm.Môžete ľahko nasadiť v taške, batohu atď.a vziať so sebou, nech ste kdekoľvek.

4.All-in-1 využitie: S naše Vianoce Notebook, budete dostane jeden kožou viazaný denník s približne 100 listov vo vnútri na zaúčtovanie všetkých písanie a kreslenie nároky, ktoré máte.Či už ste jotting dole nápady, skicovanie vašej fantázii, alebo vytváranie plánov a cieľov, tento notebook je ideálny nástroj pre prácu.

5.Premyslené Darček: Dať tvoj priateľ, ktorý miluje písanie ohromujúci prekvapenie s našimi Vianočné notebook.Či už na narodeniny, sviatky, výročia, oslavy, a viac, tento notebook poskytuje neuveriteľnú písanie skúsenosti, ktoré im dáva oceniť svoje zručnosti.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie