0

Plyšový Zajačik Notebook Vestník Notebook Vestník Bunny Denník Prenosné Deti Vestník Školy Cestovný Notebook Pre Deti Detský Birthda

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€6.68 €10.27

Udržať vaše myšlienky bezpečné v štýle s Bunny Denník.Tento luxusný zámok vestník je zábavný spôsob, ako prax kaligrafie a kreslenie.Roztomilý vzhľad pridáva kúzlo, zatiaľ čo zámok chráni váš denník v bezpečí pred zvedavými očami.

Špecifikácia:

materiál: plyšové

Veľkosť produktu: o 21.5x14.6typ/8.46x5.75 palcov

Hmotnosť: 290 g

Balenie Zoznam

1* Bunny Denník

1*Zámok

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Sofistikované Spracovanie: bunny dizajn na to jemne vytvorený plyšové denník dodáva eleganciu a šarm do svojho denníka skúsenosti.Tento malý notebook stimuluje vonkajšie tvorivosť.

2.Jednoduché ovládanie: Náš Zajačik Denník je ideálny tvorivé zásuvky.Jeho jednoducho roztomilý dizajn vám umožní praxi kaligrafie a kreslenie v zábavným spôsobom.Prázdne stránky vás budú inšpirovať na záznam vašich drahých myšlienky a spomienky.

3.Vhodné Mať: Či chcete zapisovať poznámky a myšlienky, skica vaše nápady, alebo naplánovať deň, tento bunny denník je menšie časopis, ktorý možno brať so sebou kamkoľvek.Plus, jej roztomilý vzhľad bude vám úsmev vždy, keď otvoríte ju.

4.Ochrana osobných údajov Bezpečnosť: Udržať svoje tajomstvá v bezpečí pred snooping s Bunny Denník je uzatvárateľný systém.Spávať s vedomím, že vaše dôverné myšlienky sú chránené pomocou dvoch tlačidiel.Užite si pokoj a súkromie kvality s našimi rozkošný bunny denník.

5.Jemná Darček: Bunny Denník je istý, aby svojich blízkych úsmev.Tento nápaditý dizajn je ideálny pre prijatie poznámky, skicovanie a čmáral.To bude zábavné.Ideálne darčeky pre blízkych.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie