0

1 Kus Ukladanie Výzvou Binder Rozpočtu Plánovač Úspory Výzvou 1000 Úspory Výzvy Nového Rozpočtu Knihy Binder

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€8.38 €12.69

1 Kus Ukladanie Výzvou Binder Rozpočtu Plánovač Úspory Výzvou 1000 Úspory Výzvy Nového Rozpočtu Knihy Binder, Výborná Organizácia: Mini Binder Úspory Výzvou je vyrobené z mäkkého a odolného proti roztrhnutiu PVC materiálu, ktorý zaisťuje vysoko kvalitná ochrana pre vaše úspory a dokumentov z vode a prachu.Robustné spojovacích krúžkov umožňujú hladké a ľahké otváranie a zatváranie, takže je Ideálnou voľbou pre vedenie vaše financie organizované a zabezpečené.

Šetrič peňazí Organizátor: Našom Mini Binder Úspory Výzvou je ideálny nástroj na rozpočet cash flow.S obálkou systém peňaženky, to vám pomôže usporiadať vaše financie a ušetriť peniaze, bez ohľadu na váš príjem.Musí mať pre každého, kto hľadá zlepšiť svoju finančnú situáciu.

Efektívne Ukladanie: rozlúčiť sa nové projektanti a užite si opakovane spôsob ukladania peňazí s Mini Binder Úspory Výzvou.Vymazať a začať znovu ľahko navlhčenou handričkou, vďaka svojej odolný a umývateľný materiál.

Prevziať Kontrolu nad Vaše Financie: Motivovať deti k ušetrite peniaze s Mini Binder Úspory Výzvu!Je to zábavné, pútavé nástroj, ktorý pomáha ovládať svoje financie.Tento produkt poskytuje roztomilý a zábavný spôsob, ako učiť finančného vzdelávania.

Bez námahy Dosiahnuť Váš Rozpočet Ciele: Našom Mini Binder Úspory Výzvou je ideálnym riešením pre organizovanie vašich financií.Ľahké a malé-veľké rýchloviazača umožňuje sledovať príjmy a výdavky vonku.

Farba:svetlo fialová

Materiál:PVC

Veľkosť:8,5 x 10.5 x 2cm

Obsah Balenia:

1 x Uloženie Výzvou Binder

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie