0

Sticky Karty, Knihy, Karty 60 Farby Zapisovať Morandi Sticky Karty Repositionable Farba Stránke Značky

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€4.26 €9.48

O tejto položky: Bezpečný Materiál, & Morandi Farby: Vyrobené s vysoko-kvalitné PET materiálu, naše Morandi index karty sú pevné a trvanlivé, bezpečné a netoxické.Farebné knižný kariet vám môže pomôcť nájsť a vyhľadať informácie rýchlo a strane karty môžete stretnúť rôzne knihy-pripomienkovanie potreby.

Vymeniteľné a Zapisovať: S silné lepidlo, lepkavé karta nie je ľahké spadnúť, a nezanecháva žiadne zvyšky, môžu byť znovu použité.Tieto karty sa nepoškodia knihy a mohli byť presunuté niekoľko krát bez straty priľnavosti.

Aplikácie: Farebné index karty sú skvelé pre klasifikáciu a označovanie dokumentov, vyložiť knihy, čítanie a písanie poznámok.Tieto stick karty môžu byť použité ako kniha značky, záložku, záložky, notebook deliče, strana značku karty, spisové značky, brožúry karty, a plánovač karty.Vhodné pre kancelárie, školy, knižnice, a domov.

Teplé Tipy: Vzhľadom na jeho nepremokavé PET materiálu, odporúčame vám použiť guľôčkové perá, fixky alebo ceruzky namiesto vody založené na perá na písanie.A nie je ich utrite okamžite.

Farba: Ako Je Znázornené

Materiál: PET

Obsah Balenia:

60 x Farieb Zapisovať Morandi Sticky Kariet

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie