0

Vianočné Vintage Zápisníky Vintage Štýle Retro Zábavné Dovolenku poznámkový blok PU Kožené A5 štylový Notebook Pre Zloženie

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€11.18 €31.05

S slávnostné obalový dizajn, A5 veľkosť, a každý notebook predstavovať 100 listov odolné, ktoré nie sú ľahko rozbiť, tento notebook je praktické a vinobranie.Darujte organizácii v tejto sezóne!

Špecifikácia.

Materiál: koža+papier

Veľkosť: vyrazili 21,5*14.5 cm/8.4*5.7 v

Balenie zoznam:

Vianočné Notebook X1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vianočný cover design: Tento notebook ponúka Vianočný cover design, ktorý bude dať ľuďom prekvapenie, keď sa ho otvoriť.Kryt má plné retro atmosféru, ktorá dáva notebook tajomný pocit.

2.Bezkonkurenčná Vyhotovením: Náš Vianočný notebook je vytvorený s vynikajúcu kvalitu materiálu, zabezpečenie trvanlivosti a bezpečné používanie.Spoľahlivý materiál a jemné spracovanie, aby bolo správnou voľbou pre vaše kreatívne indulgences.Počítač je navrhnutý s zaoblené hrany, ktorá prispieva k jeho elegantný vzhľad, takže je ideálny darček.

3.Prenosnosť Výhodu: Vianočné notebook to A5 veľkosť a kompaktný dizajn je ideálny na cestovanie.Meranie 8.4 x 5.7 cm, jednoducho sklzu to do tašky alebo batohu a zapisovať slávnostné myšlienky alebo nápady, kedykoľvek a kdekoľvek.

4.Všestranné použitie: dostanete 1 kože notebook, ktorá môže spĺňať rôzne požiadavky.Každý notebook má o 100 listov, dosť pre vás, ak chcete písať a kresliť.Či chcete zapisovať svoje myšlienky, skica vaše nápady, alebo plánovať svoje ciele, tento notebook je ideálny pre vás.

5.Úžasné Darček: tieto vianoce notebook je ideálny pre váš priateľ, ktorý má rád napísať, či je pre jeho narodeniny, sviatky, výročia, oslavy a podobne.On bude mať príjemnú náladu zakaždým, keď sa otvorí tento notebook a je prekvapený tým, že jeho dielo.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie