0

100 Deň Úspory Výzvou Binder Peniaze Organizátor Za Peniaze V Hotovosti, Obálky, Fólie A Nálepky Jednoduché A Zábavné 100 Obálky

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€12.66 €25.31

Zaviazať sa k Nahrať svoju lásku a bohatstvo s našimi 100 Obálky úspory výzvou spojiva.Hrajú Transparentné nepremokavé peňažné obálka, 1 100-dňová nálepka, a transparentné sloty pre karty, perá, sloty, a bill držiaky na vnútornej strane.Vyjadriť svoje pocity prostredníctvom svojich úspor cestu.

Materiál: PU koža

Veľkosť produktu: (cca.)17.5*23.4 cm/6.89*9.21 palcov

Štýl: ako na obrázku)

zoznam:

100 Obálky Výzvou Spojiva*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Prijať Opatrenia: Toto je ideálny nástroj, ktorý vám pomôže ušetriť peniaze a dosiahnutie vašich cieľov.Použiť ju na vytvorenie vlastného 100-deň úsporu peňazí plánovať, sledovať svoj pokrok s tracker list.

2.Robustný Materiál: mäkké na dotyk, oteruvzdorné a je odolné kožené kryt je transparentné a nepremokavé, chrániť vaše peňažné prostriedky proti vode a prachu.

3.Bezproblémové Riadenie: sledovať váš pokrok s 25 listov štyri-square grid filmu, 1 100-dňová nálepka, a disassemblable krúžkových.Pobyt organizovaný a na trati.

4.Všeobecne Platné: Hrajú transparentné sloty pre karty, perá, sloty, a bill držiteľov vnútri, užite si multifunkčné obálky spojivo pre peniaze, mince, účty, potvrdenky a viac.

5.Najlepší Darček: Ukážte svoju lásku s našimi 100 Obálky Výzvou Spojiva: dar, ktorý vyjadruje svoje pocity, zachytáva každý moment, a posilňuje vaše puto.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie