0

4X Kontrolný zoznam Poznámka Značku Doska Odnímateľné Práce Opakovane Note Pad pre Domáce potreby na Kempovanie do Zoznamu Fuška graf Graf

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€25.55

Tento Zoznam obsahuje dôležité pripomenutie si mali overiť pri príprave ak sa chcete pripojiť alebo odpojiť.Dodáva sa s položkou zoznamu, alebo môžete zadať rôznych položiek a ich postupnosť (limit 10 položiek).

Je ľahko ovládateľný prispôsobiteľné kontrolný zoznam, ktoré deti môžu vziať so sebou, ako to robia ich každodennými povinnosťami.Jazdcov kliknite na miesto, ako každý fuška je dokončený, a rodičia môžu ľahko obnoviť fuška zoznam každý deň.

Prispôsobiteľné Kontrolný zoznam pomáha zabezpečiť každodenné práce a činnosti sú vykonávané pre svojich starších blízkych, ich opatrovateľov.Jazdcov kliknite na miesto, ako každá činnosť je dokončená, a opatrovníci sa môžu ľahko overiť a obnoviť fuška zoznam každý deň.

Kontrolný zoznam je z vysoko kvalitného materiálu a je non-toxické pre zvieratá a ľudí.Je to jedinečný dizajn umožňuje jazdcov ľahko pohybovať ešte zostávajú na mieste, keď kontrolované, alebo slepé.

Typ:: Domov Typ

Štýl: Memo Podložky

farba:Ako je znázornené

Materiál:plast

Obsah Balenia:

4 x Poznámka list

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie