0

Celestron UpClose G2 10x50 20X50 7 x 50 10-30x50 Porro Ďalekohľady s Multi-Vrstvené Hranol Sklo Odolné Ďalekohľady

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€125.03 €250.06

Model: G2 20X50

Zväčšenie: 20

Prism: BK7

Povlak: viacvrstvového náteru

Zorné pole: 3.2 stupňov

Nepremokavé trieda: Život nepremokavé

Neďaleko zameranie vzdialenosť: 12.8 m

Výstup žiaka priemer: 7mm

Očná maska: Áno, skladacie

Okulára priemer: 16 mm

Cieľom priemer objektívu: 50mm

Štruktúra: Pavol štýl

Hmotnosť: 810g

=====================================================

Model: G2 10X50

Zväčšenie: 10

Prism: BK7

Povlak: viacvrstvového náteru

Zorné pole: 6.8 stupňov

Nepremokavé trieda: Život nepremokavé

Neďaleko zameranie vzdialenosť: 23m

Výstup žiaka priemer: 12 mm

Očná maska: Áno, skladacie

Okulára priemer: 18 mm

Cieľom priemer objektívu: 50mm

Štruktúra: Pavol štýl

Hmotnosť: 775g

=====================================================

Model: G2 10-30x50

Zväčšenie: 10

Prism: BK7

Povlak: viacvrstvového náteru

Zorné pole: 4.3-2.6 stupňov

Nepremokavé trieda: Život nepremokavé

Očná maska: Áno, skladacie

Okulára priemer: 15 mm

Cieľom priemer objektívu: 50mm

Štruktúra: Pavol štýl

Hmotnosť: 821g

O tejto položky

KVALITNÉ A cenovo PRÍJEMNÝ ĎALEKOHĽADY: veľký ďalekohľad, ktorý kombinuje najlepšie inžinierstva funkcie s výhodnú cenu.Ideálny pre dvore birdwatching, športové podujatia, prírody a voľne žijúcich živočíchov prezeranie, poľovačka, cestovné, člnkovanie, koncertov a podujatí.

VŠETKO, čo POTREBUJETE JE ZAHRNUTÉ: Začať vaše dobrodružstvo, dnes s týmto odolné pár odolný voči vode plnej veľkosti ďalekohľady.Príslušenstvo patrí: účtovná prípade, cieľ sa vzťahuje, okulára pokrýva objektív handričkou, a návod na použitie.

Špičkové AMERICKÉ OPTIKA INŽINIERSTVO: Tieto 10x50 výkonné ďalekohľady poskytnúť vám s multi-vrstvené BK-7 hranol skla, ktoré zvyšuje prenos svetla, čo v jasnejšie a ostrejšie obrázky s vysokým kontrastom úrovne a zväčšenie 10x, aby ste sa dostali ešte bližšie k akcii.

TRVANLIVÉ A POHODLNÉ TELA: Na Celestron UpClose G2 10x50 odolný voči vode binokulárne bude udalosti birding, alebo lov kamarát na mnoho rokov dopredu.Štýlový vodotesné exteriérové vlastnosti gumy pokrytá hliníkové telo, ergonomické palec zarážky, a prst hrebene pre extra non-slip pohodlie a jednoduchosť použitia.

BEZKONKURENČNÉ A ZÁKAZNÍCKA PODPORA: Kúpiť s dôverou zo sveta #1 ďalekohľad značky a vedúci športu optika výrobcu, so sídlom v Kalifornii od roku 1960. Budete tiež dostávať Obmedzenú Životnosť a neobmedzený prístup na technickú podporu od nášho tímu z NÁS založené na odborníkov.

Štýl:UpClose G2 10x50 -Porro | Konfigurácia:Binokulárne

Na UpClose G2 10x50 Porro Binokulárne je skvelým príkladom vysokej kvality, budovanie a materiály s jednoduchým, intuitívnym dizajnom.Naše 10x50 ďalekohľady sú ideálne pre birdwatching, prírody a voľne žijúcich živočíchov prezeranie, poľovačka, cestovné a dobrodružstvo, člnkovanie, koncertov a podujatí.Na Celestron UpClose G2 10x50 Porro funkcie multi-vrstvené sklo optiky, ktoré zvyšujú priepustnosť svetla, čo v jasnejšie a ostrejšie obrázky s vysokým kontrastom úrovniach.Tieto 10x50 výkonné ďalekohľady funkcia high-kvalitné BK-7 Hranol Skla, ktoré zvyšuje kontrast a rozlíšenie a šošoviek, ktoré poskytujú 10x zväčšenie energie, čo umožňuje ľahké dosiahnutie cieľov bez ohľadu na vzdialenosť.Na UpClose G2 10x50 Porro telo bolo starostlivo koncipovaný tak, aby odolali škody z cestovania, vody a náročné použitie.Má pohodlné a ľahký hliníkový kryt, ktorý chráni tieto vode-odolný ďalekohľad od počasia škody.Gumené brnenie zaručuje odolnosť, mäkké skladacie eyecups sú pohodlné na použitie s alebo bez okuliare, a ergonomické palec zarážky sú v cene pre extra non-slip podržte tlačidlo.Kúpiť s dôverou zo sveta #1 ďalekohľad značky a vedúci športu optika výrobcu, so sídlom v Kalifornii od roku 1960. Budete tiež dostávať Obmedzená Doživotná záruka a neobmedzený prístup na technickú podporu od nášho tímu z NÁS založené na odborníkov.

  • Objektív Povlak Popis : FMC
  • Druh : Ďalekohľady
  • Cieľom Priemer Objektívu : 50
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Hranol Popis : BAK4
  • Zorné pole : 3.2
  • Materiál : Kov
  • Odolnosť Proti Vode Úrovni : IPX4
  • Názov Značky : celestron
  • Priemer okulára : 10/20
  • Zväčšenie : 10/20
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie