0

Plastové Pranie Bielizne Až Prášok Kontajner, Mydla, Detergentov Úložný Box Práčovňa Čistiaceho Prostriedku Dávkovač Bytové Doplnky

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€7.49 €10.26

Funkcie:

*Získate úplne nové a vysokej kvality práčovňa detergen t dispens er !

*Tento produkt je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu, odolného, trvanlivého, šetrné k životnému prostrediu a dlhý život!

*Jednoduché nalievanie náustok pre tento stroj, vhodné príslušenstvo patrí meranie pohár a oteruvzdorný náustok, aby každý pour elegantné a čisté, a meranie pohár robí práčovňa použitie, potravín meranie jednoduchšie.Meranie pohár môže byť priskrutkované liatím náustok.

*Silne vzduchotesné a nepriepustných, predstavovať dvojité tesnenie pre bezpečné, čerstvé skladovanie potravín.Veľký uzavretej nádobe udrží vaše potraviny bezpečné pred vlhkosťou a všetky škodcov, vychutnajte si čerstvé potraviny.

*Silikónové tesnenie, vode, vlhkosti-dôkaz a protiprachová, strach z jedla poškodenie alebo práčovňa čistiaci prostriedok vlhkosti.

*Postupujte podľa šírka škálu ľudských rúk -zrnitá, pohodlné uchopenie, inštalácia pohár, transparentné okno a vnútorného poľa, aby bolo jasné.

Podrobnosti:

Materiál: jar, telo je vysoká kvalita, veko je vysoká kvalita PP, meranie pohár je PET, vonkajšie tesnenie krúžok je silikón, vnútorný tmel krúžok je TPE

Farba:transparentná biela

Veľkosť: 700ml, 1100ml, 1500ml, 1900ml

Obsah Balenia:

1Pcs vysokej kvality práčovňa detergen t er dispens

Poznámky:

1. V dôsledku rôznych faktorov, ako je napríklad monitor jas a osvetlenie, jas, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od obrazu zobrazené na webových stránkach.

2. Prosím vezmite do úvahy mierne odchýlky ručné meranie údajov.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : LEENKEA
  • Použitie : Cestovná Fľaša Sady
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie