0

Prenosné Sušička Prádla Elektrické Malé Sušička Prádla Vešiak Vzduchu Na Vlasy Oblečenie Vešiak Odnímateľný Prenosné Rýchle Sušenie Pre Cestovanie

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€25.00 €35.70

S Hangable Handričkou na Vlasy, vychutnajte si rýchle sušenie pre vaše oblečenie bez toho, aby zaberali príliš veľa miesta.Jeho ľahký dizajn je pohodlný a ľahko ovládateľný.Plus, mierne ochranné oblečenie na stojane udržuje vaše odevy bezpečné.

Špecifikácia:

Materiál: ABS, elektronických komponentov

Štýl: sušenie bielizne, sušenie bielizne + sušenie obuvi

Veľkosť Produktu:

o 44x8x20cm/17.32x3.15x7.87in

o 47x8x20cm/18.5x3.15x7.87in

Hmotnosť výrobku: cca 550 g/750g

Balenie Zoznam:

1* Prenosné na Vlasy pre Oblečenie

Upozornenie:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rýchle Sušenie: Vybavené viacerými rovnomerne vetracieho vzduchu, tento prenosný sušička prádla ponúka rýchle a efektívne sušenie skúsenosti, zabezpečiť vaše odevy zostanú suché a vyhladenie-zadarmo.

2.Multi-Speed Choosable: Dosiahnuť sušenie výsledky s týmto prenosné oblečenie na vlasy.Vyberte si z multi-rýchlosť sušenia možnosti pre rýchle sušenie v rámci 0,5 hodiny.Pohodlne vybrať vhodné sušenie rýchlosť založené na oblečenie materiálov a vlhkosť.

3.Jemná Starostlivosť pre Oblečenie: S teplotný rozsah 30-60, naše Prenosné Sušička prádla zabezpečuje, žiadne poškodenie, deformácie, alebo vyblednutiu, aby vaše oblečenie.Poskytuje mierne ochrany, ktorá predlžuje životnosť vašich odevov.Užite si dlhodobejší oblečenie s našimi vlasov.

4.Pohodlné Skladovanie: Užite si luxus odnímateľná a ľahký sušička prádla, ktorá je ideálna pre domáce aj cestovné použitie.Naše priestorovo úsporný dizajn umožňuje pohodlné skladovanie, takže môžete ľahko zastrčiť ho preč, keď nie v použitie.Či už ste sušenie bielizne doma alebo vonku, to vlasov je musí mať položky, ktoré si môžete vziať so sebou kamkoľvek.

5.Bez námahy Pohodlie: Zjednodušte si pranie rutinné s naším Prenosné Oblečenie na Vlasy.Vyberte si z 2 štýly: Vešiak alebo Rack, v závislosti od vašich potrieb.Vyrobené z odolného ABS a elektronických komponentov, je to všestranný a ľahký-k-používať riešenie pre sušenie oblečenia, topánky, klobúky, a oveľa viac.

  • Typ Inštalácie : Zavesenie
  • Je Rozšíriteľný alebo Nie : No
  • Je Skladacia, alebo Nie : No
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : PC
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie