0

Nástenné Obuvi Rack Samolepiace Topánky Vešiak Papuče Mozgov Rack Úložná Polička Shoe Držiak Pre Zavesenie Skrine, Kúpeľňa

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€4.26 €8.52

Odrážky:

1. Praktické Topánky Rack: Tento stenu obuvi rack je trvanlivé a ľahko deformované, takže je ideálny na dlhodobé použitie.To môže udržať vaše topánky organizované a ušetrí miesto vo vašej domácnosti.

2. Prezentácie Vašej Chuti: Zobraziť vaše topánky tvorivo s štýlový vlnité okraje, ktoré zvyšujú krásu a prúdu, a vyjadriť vašu osobnosť a vkus.Je to perfektný zápas pre akýkoľvek štýl steny, od moderných až po rustikálne.

3. Jednoduchá Inštalácia: Tento stenu obuvi stojan sa dodáva s silné lepidlo na prilepenie na stenu, takže žiadne stopy.Len zľahka stlačte a máte hotovo.Žiadne klince alebo vŕtanie požadované, takže nebudete poškodiť steny buď.Ľahko držať a jednoduché použitie.

4. Flexibilné Umiestnenie: Vytvoriť svoj vlastný unikátny priestor s týmto stenu obuvi rack.Môžete kombinovať ho voľne podľa počtu topánky, umiestnite ho flexibilne podľa vašich potrieb, a použiť horizontálne alebo vertikálne.Táto topánka stojan nie je len kompaktný, ale aj všestranný a štýlový.

5. Priestorovo Úsporné Riešenie: Tento stenu obuvi stojan je vhodný pre malé domácnosti, ktoré chcete pridať na umeleckú atmosféru do ich izby a aj skrášliť steny.To umožňuje, aby topánky nie zaberajú priestor na podlahe a využíva steny priestoru s jeho priestorovo úsporný dizajn.

Popis:

Udržať vaše entryway elegantné a organizované s naše Steny Obuvi Organizátor!Tento priestorovo úsporný dizajn nie je ľahko deformovaný a zápasy s akýkoľvek štýl stenu.S free kombinácia, zanechať žiadne stopy, ak sa odstráni.Ideálne pre všetkých obuvi milenca!

Špecifikácia:

1. Názov produktu: Nástenné Obuvi Rack

2. Materiál: PP

3. Hmotnosť: 46g

4. Rozmery: cca 24.6x6.4x7.4cm/9.69x2.52x2.91 cm

5. Farba: Sivá, Béžová, Ružová

Zoznam Balíkov:

Nástenné Obuvi Rack *1

Poznámka s:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, farba položku a že je to znázornené na obrázku, môže mať odtieň.

2. Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Steny Topánky Organizátor
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie