0

Kabelku Vešiak Organizátor Multi-Funkčná Taška Držiak S 4PCS Rotujúce Háčiky Silné nosnosť Organizátor Pre Vak

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€1.27 €1.96

Usporiadať svoje peňaženky s týmto univerzálne Skrine Kabelku Vešiak!Tento multi-purpose kabelku vešiak organizátor pohodlne visí v skrini, prúty, čo vám poskytuje jednoduchý prístup k vašej obľúbenej tašky.A s jeho robustný háčiky, môžete ho používať doma, v ubytovni, alebo kancelárie!Ideálny pre všetky kabelku milenec, ktorý chce, aby veci upratané.

Špecifikácie:

Materiál: PP

Váha: cca 110g

Veľkosť: cca 39*19 cm/15.35*7.48 palcov

Balenie Zoznam:

1 ks*Hange

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Otočná a Úsporu Priestoru: štyri háčiky dizajn tohto kabelku vešiak organizátor, v kombinácii s 360-stupňové otáčanie funkciu, poskytuje jedinečný priestor-úsporné riešenie.Easy-to-obchod položky môžu byť bez námahy organizované, pomôže vám umožnia vyťažiť zo svojho šatníka priestor.

2.Dlho-Trvajúce Kvality: S vynikajúcim, high-pevnosť PP materiál, náš kabelku vešiak organizátor je bez zápachu, odolné, a non-deformovateľné, takže je ekologické riešenie pre ukladanie tašky.V robustnej skrini kabelku háčiky poskytujú mimoriadnu pevnosť a spoľahlivosť.

3.Zlepšenie Skriňa Organizácie: S silné nosnosť, tento multi-purpose hanger je ideálny pre ukladanie oblečenie, tašky, klobúky, a topánky.Jeho otočná konštrukcia umožňuje jednoduchú dostupnosť, maximalizácia skriňa priestor.

4.Priestorovo úsporný Dizajn: Naše kabelku vešiak organizátor poskytuje multi-layer ukladací priestor pre váš skriňa, zlepšuje využitie priestoru.Šikovný otvor dizajn na konci tiež umožňuje ľahké zavesenie príslušenstvo.Plus, to môže byť pripojený aj pre viac úložného potenciál.

5.Organizovať s Ľahkosťou: rotujúce kabelku vešiak organizátor je ideálny pre sušenie, skladovanie a organizovanie rôznych položky, vrátane šatky, tašky, čiapky a ďalšie.Ideálny pre domy, koľají a officess, pomáha vám ušetriť priestor a jednoduchý prístup k veci.

  • Číslo Modelu : Kabelku Vešiak Organizátor
  • Materiál : Plastové
  • Použitie : Kabát a Čiapku
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • veľkosť : M
  • Klasifikácia : Non-skladací Stojan
  • Druh : Skladovanie Držiteľov & Stojany
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie