0

Zase Tabuľka Organizátori So Silným nosné Stability Univerzálne Skrine Organizátor Kúpeľňa Kozmetické Gramofónu Skladovanie zásobník

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€27.07

Odrážky:

1.Rozšírené Dostupnosť: Zase Tabuľka Organizátori zabezpečiť bezproblémové vyhľadanie vašej kuchyni nesmie chýbať.Jeho jednoduché spin funkcia umožňuje ľahký prístup do všetkých položiek, ušetríte čas a energiu.Pobyt organizovaný a maximalizovať svoj kabinet priestor s týmito efektívne a ľahko-to-použitie kuchyne ukladacích zariadení.

2.Jednoduchá Údržba: Naše gramofónu organizátori sú starostlivo vytvorený z odolný, robustný a potravín, materiálov triedy, takže je jednoduché otrite čisté.Rozlúčiť sa ryhy a praskliny, a užite si výrobok, ktorý je postavený na poslednej.Ideálny pre každodenné používanie v kuchyni, nikdy sa starať o údržbu znova.

3.Drvivá Aplikácie: Udržať vaše kuchynské potreby organizované s našimi Zase Tabuľka Organizátori, predstavovať univerzálny dizajn, ktorý možno ukladať ďalšie položky, ako pekárenské výrobky, konzervované potraviny a občerstvenie.Na otáčanie v rozsahu 360 stupňov uľahčuje prístup, čo budete potrebovať, ako maximalizovať efektivitu a pohodlie.

4.Zabrániť Náhodnému Pádu: To zase tabuľka organizátor môže zabrániť náhodnému hádzanie položiek, keď sa podnos otáča, ako to má silný nosné a stabilitu, a zvýšenej zábradlie, aby sa vaše položky na mieste.

5.Efektívne Využíva Priestor: kuchyni gramofónu organizátor vám môže pomôcť maximalizovať úložný priestor skrine a chladničky otáčaním hladko a poskytuje jednoduchý prístup k vašim položky.To je perfektný kuchynský doplnok, aby vaša kuchyňa organizovaný a uprataný.

Popis:

Usporiadanie kuchyne s našimi efektívne a trvalé Gramofón, Kuchyňa Organizátor.Stabilné a robustné riešenie pre vaše storage potreby, kuchyni gramofónu je ideálny doplnok k akejkoľvek domácnosti.Zjednodušte svoj priestor a aby jedlo prípravka vánok so spoľahlivým ukladacie zariadenie.

Špecifikácia:

1. Názov produktu: Gramofón, Organizátor

2. Produkt materiál: ABS+PP

3. Veľkosť produktu: o 25 * 25 * 5 CM/9.84*9.84*1.97 palcov

4. Hmotnosť výrobku: cca 500g

5. Použitie scenár: kuchyňa/obývacia izba/spálňa

Balenie Zoznam:

Gramofónu Usporiadateľ * 1

Poznámka:

1. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Funkcia : Eco-priateľský
  • Číslo Modelu : zase tabuľka organizátori
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie