0

Jasné, make-up Organizovanie Zberných nádob Jasné Kontajner Skladovanie Občerstvenie S vysúvacia Rukoväť Kontajnerov Box Pre Skrinky Špajzu Skrine

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€26.45 €52.91

Odrážky:

1.Priestranné Riešenie: Zjednodušiť váš make-up skladovanie s týmto priestranný jasné bin.Ľahko prenosné nádoby funkcie skĺzol-madlo, a jeho prachotesný a vodotesný design záruky vašej kozmetiky a doplnkov.

2.Štýlový Komfort: Zvýšiť svoj denný krásy rutinné s našimi jasný make-up organizovanie zberných nádob.Elegantný a elegantný dizajn zabezpečuje rýchly, prístup k vašej položky, zatiaľ čo vedenie priestor organizovaný.Crystal-clear materiál je elegantný doplnok k akejkoľvek márnosť, poskytuje štýlové a praktické úložné riešenie.

3.Široko Používané: Premeniť akýkoľvek priestor našim jasný make-up organizovanie zberných nádob.Ideálne pre spálne, kúpeľne, kuchyne, a ďalšie, tieto univerzálne priehradky môžu byť použité na príborníky, skrine, kuchynské pracovné dosky, stoly, a dokonca aj v zásuvkách.Uchovávajte všetky vaše essenitials usporiadané a ľahko prístupné.

4.Módny Dizajn: Pozdvihnúť vašu prácu s týmito jasný make-up organizovanie zberných nádob, vhodné pre všetky domácnosti štýlu a zaručiť, aby na vašom stole bordel-zadarmo.

5.Jednoduchá Údržba: tieto jasné, organizovanie zberných nádob pre make-up, môžete ľahko utrite všetky zvyšky s vodou.Vyhnúť ťažkostí pomocou umývačka riadu alebo silné čistiace prostriedky, aby im nevinná a zárodočných-zadarmo.

Udržať váš make-up essentiials organizované s našimi elegantný a elegantné jasné, organizovanie zberných nádob.Hrajú veľkú kapacitu, tieto koše na vašej pracovnej ploche upratané, zatiaľ čo ich jednoduché-na-čistý dizajn znamená, č umývačka riadu potrebné.Ideálny pre použitie v spálne a kúpeľne.

Špecifikácie:

Názov: jasné, make-up organizovanie zberných nádob

Balenie Zoznam:

jasné, make-up organizovanie zberných nádob*1pc

Poznámka:

Nedávajte ju v umývačke riadu.Len utrite ju mydlom a teplou vodou.

  • Klasifikácia : Non-skladací Stojan
  • Materiál : Plastové
  • Č. z Stupne : Dvojité
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Použitie : Jedlo
  • Typ Inštalácie : Typ Podlahy
  • Druh : Skladovanie Držiteľov & Stojany
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie