0

Otočná Blok So Strihacími Lištami Otočná Kuchyňa Fréza Postaviť Prenosné Rotujúce Riadu Držiak Na Príbory Sušenie Stojan Pre Vidličky A Lyžice

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€21.47 €42.94

Na otočná blok so strihacími lištami je užitočné a praktické kuchynský nástroj.To umožňuje jednoduché ukladanie a prístup k rôzne typy píl, ako sú nože, nožnice, škrabky, a ďalšie.Uhlíkovej ocele je dlhodobý materiál, ktorý zlepšuje účinnosť a bezpečnosť.Na otočná konštrukcia umožňuje otočiť blok 360 stupňov a rýchlo nájsť cutter vás vyžadovať.

Špecifikácia:

Názov: Kuchyňa Fréza Držiteľ

Hmotnosť: 712g

Veľkosť: o 20*20*23.8 cm/7.9*7.9*9.4 v

Materiál: zhustne uhlíková oceľ materiál + PP

Druh tipy:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Vzhľadom na rôzne ručné meranie, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Balenie Zoznam:

1* Kuchyňa Fréza Holde

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ľahko Použitie: Táto kuchyňa fréza držiteľ má 360 rotujúce základ, ktorý uľahčuje prístup k nožom.Odtoková dizajn pomáha rezačky zostanú suché a čisté, zabraňuje korózii.

2.Jednoduché uskladnenie: S niekoľkými sloty a háčiky, môžete uložiť rezačky rôznych veľkostí a tvarov v mieste, šetrí priestor a zvýšenie efektívnosti.Žiadne ďalšie hľadanie správnej frézy na chaotický zásuvky alebo skrinku.

3.Opakovane Materiál: môžete použiť tento kuchyňa fréza držiteľ znovu a znovu, keďže je vyrobená z odolného PP materiálov a uhlíkovej ocele.Je vodotesný a anti-hrdza, takže môžete ľahko umyť a udržiavať vaše nože hygienické.

4.Non-protišmykové Rohože: anti-slip mat v spodnej časti tejto kuchyňa fréza držiteľ nielen zabraňuje škrabancom na pulte, ale tiež zvyšuje odolnosť a bezpečnosť.Môžete vychutnať si ju na dlhú dobu.

5.Univerzálny Účely: S týmto výrobkom, môžete uložiť nielen rezačky, ale aj vidlička, nožnice, lyžice a iné kuchynské potreby v multifunkčný a praktický spôsob, ako.Tento produkt integruje skladovanie a organizácie, aby vaša kuchyňa viac priestranné a elegantné.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Kov
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie