0

1 KS Náušnice Organizátor Box Priehľadný Plast Šperky Cestovné Organizátor Pre Dievčatá, Ženy,

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€12.32 €22.00

1 KS Náušnice Organizátor Box Priehľadný Plast Šperky Cestovné Organizátor Pre Dievčatá, Ženy,

3-Tier Šperky Skladovanie: Náš všestranný náušnice organizátor obsahuje tri vrstvy s rôznymi priestoru vzory ubytovať rôzne šperky veľkostí, od prstene a náhrdelníky na náramky a náušnice.To maximalizuje využitie priestoru, vedenie vaše šperky oddelené, bezpečné, a spleti-zadarmo pre ľahký prístup.

Premium Materiál: Naše šperky držiteľ organizátor je vyrobené z high-kvalitné akrylové materiálu, zabezpečuje dlhú životnosť a ochranu pre vaše drahé šperky.Jeho robustná konštrukcia eliminuje obávať náhodného kvapiek, takže je odolné škvrny, vody, a škrabancov.Elegantný dizajn tohto šperky box tiež z neho robí ideálne prispôsobené darček pre niekoho.

Štýlový Domova: Tento náušnice držiteľ organizátor hladko kombinuje funkčnosť a estetiku.Jeho kompaktný a krásne exteriéru ukrýva prispôsobené interiéru s rôznymi sieťami pre ukladanie náušnice, náhrdelníky a ďalšie.Šperky box dopĺňa akékoľvek márnosť, kúpeľňa pulte, spálne, alebo šatňu, pridanie vynikajúce dotkne vášho interiéru.

Kompaktný a Prenosný: S rozmery 15x15x10cm, naše šperky box je ľahký a stohovať, takže šperky cestovné organizátor ideálne pre cestovanie, služobnej cesty alebo dovolenky.Udržať vaše šperky usporiadané a ľahko prístupné, nech ste kdekoľvek.

Ideálny Darček: Navrhnuté so štýlom a vyhotovením, tento náušnice box organizátor je vhodný pre väčšinu šperky typov, vrátane náušnice, prstene, náhrdelníky, a ďalšie.Je to vynikajúca voľba pre zvláštne príležitosti, ako sú narodeniny, Deň matiek, Vianoce, svadby, a príjemné prekvapenie za dcéry, manželky, priateľov a blízkych.

Farba:Transparentná

Materiál:Plast

Veľkosť:15x15x10cm

Obsah Balenia:

1 * úložný stojan

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Použitie : Drobnosti
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie