0

Grafén Zimné Vykurovanie Elektrické Pad S vstavaným-in Mugwort Taška Vlhké Späť Krku Ramenný Kúrenie Pad Teplejšie Úľavu Teplota

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€10.40 €16.01

Skúsenosti upokojujúcu úľavu na krku, ťažkosti s našimi krku teplejšie vykurovacie podložky.Podávaný s prírodnými mugwort arómu a aktívne zložky, vyberte teplota úrovni, ktorá pracuje pre vás.Mäkká, teplá a nastaviteľné fit váš obvod krku, tento kúrenie pad je ideálny doplnok pre váš relax rutina.

Špecifikácia:

Vykurovanie teplota: nízka teplota 35℃/teplota média 53℃/vysokej teplote 70℃

Veľkosť: 52*13.7 cm/20.28*5.34 palcov

Balenie zoznam:

Krku Teplejšie Vykurovacie Podložky*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Špičková Technológia: Vďaka k rezanie-hrana grafén elektrické vykurovacie technológie, tento krku teplejšie vykurovacie podložky poskytuje rýchle a bezpečné vykurovanie zážitok, ktorý pomáha zmierniť krku nepohodlie v priebehu niekoľkých minút.Môžete spávať s vedomím, že funkcie zabudované v regulácia teploty systém a funkciu časovača pre bezpečné používanie.

2.Osviežujúce Vône: Skúsenosti upokojujúce výhod našich krku teplejšie vykurovacie podložky s postavená-v mugwort taška, ktorá uvoľňuje prirodzenú arómu a aktívne zložky mugwort, poskytuje úľavu na krku tlak a posilňuje imunitu.

3.Prispôsobený Tepla Skúsenosti: Dosiahnuť jedinečné pohodlie výberom z troch teplotných úrovniach.Užite si cielené reliéf s našimi Krku Teplejšie Vykurovacie Podložku, ktorá tiež ponúka pohodlné načasovanie funkciu.Vybrať vhodnú teplotu pre vaše potreby.

4.Odolný Materiál: Naše krku teplejšie vykurovacie podložky poskytuje ideálne pohodlie a stres-voľný skúsenosti.S jeho mäkký a teplý materiál, ergonomický dizajn a prispôsobiteľné teploty a intenzity nastavenia, poskytuje rozšírený pocit relaxácie a upokojuje napätie a nepríjemné pocity v krku.

5.Nastaviteľná Veľkosť: Zažite jedinečný komfort s našimi krku teplejšie vykurovacie podložky, ktoré možno ľahko nastaviť, aby sa zmestili váš obvod krku až 52 cm.Jeho prenosné veľkosť je vhodný aj pre vonku úľavu a je vhodná pre väčšinu ľudí.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie