0

Indukčné Koša Automatické Smetisko Vedro Odpadky Kúpeľňa Pre Kuchynské Elektrické Typ Dotyk Koša Kôš Na Papier

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€31.06 €43.13

Indukčné Koša Automatické Smetisko Vedro Odpadky Kúpeľňa Pre Kuchynské Elektrické Typ Dotyk Koša Kôš Na Papier

[Ušetriť Miesto Doma a Kontroly Šíreniu Pachov] ultra-tenké kúpeľňa koša kapacita šetrí miesto a je ideálny pre obmedzený priestor.Po testovaní, to koša má veľmi dobré vzduchotesnosť a môžu tesnenie zápach odpadkov.Je ideálny partner vo vašej domácnosti.

[Vysoká Kvalita Materiálu, Ľahko sa Čistí] non-kontakt kúpeľňa koša je vyrobená z vynikajúcich plastových materiálov ako sú, povrch je odolný a hladké, to sa dá ľahko odstrániť nečistoty na povrchu koša s len jedným dotykom.

[Ľahko Nainštalovať Smeti a Tichý Dizajn] veko kúpeľňa pohybu koša je odnímateľná, je vhodné, aby ste dať a vziať von odpadky taška.Veko otvára a zatvára ticho a nebude ovplyvniť tých okolo vás.Odnímateľný vedro krúžok môže pevne fix koša taška, a nie, aby to sklzu off.

[Nepremokavé a Moistureproof, Citlivý Sensor] non-kontakt koša pomocou infračervenej technológie ušetriť výdrž batérie, napájané z 4 AA batérie (nie je súčasťou), a súčasne používať vode a vlhkosti-dôkaz materiály, to bude neovplyvňuje vaše použitie v kúpeľni.

Napájanie:4 x AA batérie(Nie sú súčasťou batérií)

Farba:Odpoveď:Biela/B:Šedá

Materiál:Plast

Veľkosť:23.5x20x32.5cm

Obsah Balenia:

1 * odpadky môže

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Je To Inteligentné Zariadenie : no
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie