0

Nepúšťa Vlákna Valček Pre Domáce Vlasy Kožušiny Nástroj Pre Odstránenie Mačka, Pes Ochlpenia S Náhradnými Papier Pet Vlasy Valec Nepúšťa Vlákna Mačka Ochlpenia Na

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€14.44 €27.24

Naše Pet Žmolky Valca je ideálny pre riešenie zbytočná pet vlasy a udržať si domov zdravé a čisté.S odolné, ale mäkké valec, tento multifunkčný nástroj je jednoduchý na používanie.Stačí otvoriť veko a prázdne nádoby pre ľahké čistenie.1.2 m rozšírené železnej rúry a 24 CM jeden kotúč náhradný papier, aby to všestranný okrem čistenie rutina.

Špecifikácia:

Produkt materiál: PP+nehrdzavejúcej ocele

Hmotnosť výrobku: 330g

Veľkosť produktu: o 124x24cm/48.82x9.45 cm

Balenie Zoznam:

Pet Hair Remover Roller*1pcs

Výmena papiera*1 role

Rozšírenie železnej rúry*3ks

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolný Materiál: Vyrobené z PP+nehrdzavejúcej ocele, tento pet hair remover je trvalé a mäkká, a môžu byť použité s dôverou na všetky povrchy.Stačí vypláchnuť vodou a bude pripravený znovu použiť.

2.Pobyt Zdravšie s Našimi Pet Hair Remover: Tento pet ochlpenia môže zabrániť vašich miláčikov od prehĺtaní svoje vlastné vlasy, ktoré môžu spôsobiť tráviace problémy a hairballs.

3.Jednoduché ovládanie: Len prejazd valca a späť na nábytok povrchy vyzdvihnúť pet vlasy bez akýchkoľvek ťažkostí.Vyprázdnenie, kontajner je jednoduché, takže je ľahké pre vás tešiť na kožušinu bez domova.

4.Široké Spektrum Použitia: neobmedzujte sa na zvieracie chlpy pre odstránenie: tento všestranný nástroj rieši prachu, nepúšťa vlákna, a ďalšie.Čisté oblečenie, sedacie súpravy, dosky, a iných vlákien s ľahkosťou a kompletné čistenie rutinné v zlomku sekundy.

5.Skvelý Darček: Náš čistiaci valček a 1,2 m rozšírené železné rúry, aby odstránenie vietor.Na 24 cm jeden kotúč výmena papiera zaručuje dlhodobé používanie.To je skvelý darček pre vlastníkov a je ľahko ovládateľný a nahradiť.

  • Materiál : Plastové
  • Použitie : Posteľná bielizeň
  • Číslo Modelu : Pet Hair Remover Lepkavé
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Výroba : Nepúšťa Vlákna Lepenie Valček
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie