0

Drahokam Mydlo Prírodné Mydlo S Zlatá Fólia Voňajúce Mydlo Mydlo Darček Pre Ženy & Mužov Na Tvár, Telo Kúpeľové Mydlo Pomôcť Zjemňujú Pokožku

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€5.97 €9.19

Naše drahokam mydlo je luxusné a ekologické mydlo, bez prídavných látok, umelých vôní a farbív.To poskytuje hlbokú hydratáciu, výživný a ukľudňujúci vlastnosti kože s jeho krémové peny.Toto mydlo je ideálny darček pre priateľov, rodiny a spolupracovníkov, ktorí ocenia prírodné a vysoko kvalitné produkty starostlivosti o pleť.

Špecifikácia:

Produkt, materiál: ručne vyrábané mydlo

Hmotnosť výrobku: 100 g

Veľkosť produktu: (cca.)7.3*5.5*2.3 cm/2.87*2.17*0.91 palcov

Balenie Zoznam:

Drahokam Mydlo*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jemné Mydlo: neobsahuje prídavné látky, umelé vône a farbivá, toto mydlo poskytuje luxusné a prírodnou alternatívou k tradičným mydlá.Poskytuje jemný a účinný čistiaci prípravok, ktorý zanecháva pokožku s pocitom sviežosti a omladenie.

2.Remeselné Zručnosti: Každý mydlo je vyrobené s eko-šetrné ingrediencie a vynikajúce zručnosti, vytvára veľmi voňavé a jedinečné drahokam tvar.

3.Hydratačný a Povzbudzujúce: Rozmaznávať vašu pokožku tento drahokam mydla, ktorý do hĺbky hydratuje a revitalizuje ju.Jej povzbudzujúce vzorec je ideálny pre boj proti suchej pokožky a dáva vás žiarivý lesk.

4.Luxusné Vône: Podávaný s nebeskú vôňu, našich drahých kameňov, mydlo poskytuje luxusné vône, ktoré vytvára krémové peny, že hlboko hydratuje a čistí pokožku bez toho, aby sa na to.

5.Praktický Darček: Prekvapte svojich blízkych s našimi drahokam mydlo, luxusný a jedinečný darček možnosť.Ponúkajú relaxačné a zhovievavý vaňa skúsenosti, pričom sa môže pochváliť vynikajúcim odvolanie.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie