0

Kovové Obuvi Rack Entryway Obuvi Stojan, Polica Úspora Priestoru Obuvi Úložný Stojan Boot A Obuvi Rack Organizér Na Topánky, Tenisky, Papuče

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€13.56 €19.38

Usporiadať svoje topánky s dôverou pomocou nášho kovu obuvi rack.Jeho rozmery 59×25×22 cm, aby to ideálne pre úsporu miesta, zatiaľ čo otočené base pridáva pohodlie.Je to tiež skvelé domáce dekorácie.

Špecifikácia:

Názov produktu: Drôt Obuvi Rack

materiál: kov

Veľkosť produktu: o 59x25x22cm/23.23x9.84x8.66 palcov

Váha: cca 800 g

Farba: čierna, biela, bronz

Balenie Zoznam:

1 x Drôtený Stojan na Topánky

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kovové Materiály Bezpečné pre Ľudí: Vyrobené z ekologicky bezpečné kovového materiálu, náš vodič obuvi modul zaisťuje bezpečné a dlhodobé organizácia pre vaše obuvi, zatiaľ čo uprednostňuje udržateľnosti.

2.Vhodná Veľkosť: Táto topánka rack má 4 vrstvy, ktoré môžu byť použité na organizovanie obuv, či už sú šľapky, tenisky alebo topánky.Veľká kapacita umožňuje udržať váš domov organizované.

3.Jednoduché uskladnenie: Tento vodič obuvi rack má rotujúce základňu, ktorá vám umožňuje pristupovať k vášmu topánky z každého uhla.Je ľahko skladovať a vojde do úzkej vstupnej haly.Keď sa nepoužíva, môžete zložiť a odložte ho preč.

4.Jednoduchá obsluha: Maximalizovať priestor s týmto drôt obuvi stojanová, bez toho by do podlahovej plochy.Bez námahy montáž a pozastaviť vaše papuče na póle pre jednoduchý prístup.Udržať váš domov organizované bez námahy.

5.Interiér Štýl: Aby štýlové vyhlásenie s týmto drôt obuvi rack, ktorý dopĺňa svoje domáce dekorácie a accentuates módne zmysel vášho vchodu, vedenie topánky organizované a zobrazí.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie