0

Darčekové Balenie Organizátor Skladovanie Držať Zábal Taška Organizátor Zábal Organizátor Pre Hliníkovej Fólie Organizácie A Skladovanie Kuchyňa

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€29.16 €60.76

Declutter vašej zásuvky s našimi odolná fólia organizátor.Vydrží roky, to organizátor udržuje svoje miesto v poriadku.Môžete sa pripojiť a ľahko pozastaviť ho na stenu.Pohodlne vytiahnuť wrapper z dávkovača a využiť mrazničky a veko tašky.Zlepšiť svoje skladovanie hra!

Špecifikácia:

Názov produktu: Hliníková Fólia Organizácie a Skladovanie

Veľkosť produktu: (cca.)66*30*9 cm/25.98*11.81*3.54 palcov

Hmotnosť výrobku: (cca.)3700g

Materiál: drevo

Balenie Zoznam:

1* Hliníková Fólia Organizácie a Skladovanie

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Efektívne Storage Riešenie: S týmto efektívnym organizátor si môžete uložiť potraviny, tašky, fólie, a baliaci papier v 1 pohodlné mutifunctional zásuvky úložný box.Viac preplnená dosky alebo skrinky: udržať svoju kozmickú organizované s ľahkosťou.

2.Silný a Robustný: Užite si organizovaný a uprataný, zásuvka pre nadchádzajúce roky s našimi baggie organizátor.Remeselnícky s vynikajúcou pozornosť na detail z ekologických materiálov, tento produkt je postavený na odolávať opotrebeniu a udržiavať jej leštené vzhľad.

3.Revolučné Funkcie: Pripojenie a pozastaviť túto baggie organizátor na stenu alebo odstrániť a umiestniť ho na vašej zásuvky alebo počítadlo.Organizovať rôzne balenie v kotúčoch podľa vášho priestoru potrieb.

4.Prenosné Plnenie Riešenie: Pomocou tejto baggie organizátor pre zásuvky, môžete jednoducho zistiť, balíky alebo tašky rôznych veľkostí a typov.Jednoducho potiahnite wrapper z dávkovač, prestaň s vstavané posuvné fréza, a potom posuňte gombík na dávkovač na tesnenie to.Je tiež prichádza s rôznych štítkov, aby vám pomôžu zorganizovať vaše baggies lepšie.

5.Široký Aplikácie: Udržať vaše zásuvky čistý a uprataný s týmto baggie organizátor pre zásuvky.Ideálny pre sendviče, quarts, občerstvenie, hliníková fólia, zábal, voskový papier, mraznička a veko tašky.Ideálne pre decluttering vašej špajze a kuchyne, takže to musíte mať nástroj pre každého domova kuchárky a kuchári.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Použitie : Jedlo
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie