0

4 Vrstvy -8 páry X-tvarované Topánky Stojan, Multifunkčný Kabíny Študent Montáž Oceľových Double-layer Obuvi-polica Rúry Ubytovni Obuvi Q8D2

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€9.25 €15.41

Popis:

Materiál: plast+handričkou

Veľkosť:49.5*42*18.5 cm/19.5*16.5*7.3 palcov

Farba:ako na obrázku

1.Vysoká kvalita materiál: Táto topánka stojan je vyrobený z vysoko kvalitného, odolného plastu v kombinácii s eko-šetrné vrecoviny a hladký povrch, ktorý bude stáť až rokoch používania.

2.Bezproblémovú MONTÁŽ je veľmi jednoduchá montáž, univerzálny, efektívny a praktický.Jednoducho usporiadanie vášho domova s týmto moderný produkt.

3.ÚLOŽNÝ PRIESTOR: organizačný obuvi modul môže obsahovať až 8 párov topánok, ktoré je ideálne pre usporiadanie skrine, skriňa, a môže dokonca byť umiestnené v rohu entryway tak, aby vaše topánky budú organizované a môžete vyhnúť prináša svoje špinavé topánky do domu z ulice, okrem toho môže byť použitý pre črepníkové rastliny, dekorácie a organizovanie kníh, časopisov a hračky.

4.ŠTÝLOVÝ & ELEGANTNÝ DIZAJN: Tento 4-tier obuvi modul ponúka moderný dizajn, ktorý dopĺňa do každého interiéru.Ideálny pre entryways, chodby, kuchyne, kúpeľne alebo spálne!

5. IDEÁLNY PRE VÁŠ DOMOV: Či ste už vás nebaví neustále zakopnutia nespočetné množstvo párov topánok umiestnený vo vašom entryway alebo si len chcete vymaľovať domov a pridať trochu rustikálny vkus, táto polica je určite správnou voľbou pre vás!

POZNÁMKA

1. Ako všetci vieme ,na rôznych počítačoch displej farby inak,farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

2. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť ,môžete neváhajte a kontaktujte mewe vám niektoré návrh,ale to je pre vás len orientačný.

3.Mohli by sme prijať Zmiešané tovaru,Farby A Veľkosti Objednávky.Viac množstve, viac zľavu.

Balík obsahuje:

1 ks* obuvi rack

ahoj, chlapci, ďakujem vám za návštevu mojej obchodu.Garantujeme kvalitu našich výrobkov.Vitajte na návšteve.Dúfam, že sa vám pekný deň!

  • Druh : Topánky Vešiak
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Plastové
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie