0

1pcs Prenosné Módne Skladacie Kabelka Kabelka, Taška Ramienko Háčika Držiteľ Tabuľka Háčik Jedinečný Taška Diely Príslušenstvo

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.99 €6.65

Táto tabuľka kabelku držiak umožňuje ľahko zavesiť tašku na stôl bez toho, aby brala do každého priestoru, v taške, a pripísaním hmotnosť na svoje veci.Skladací dizajn umožňuje jednoduché ukladanie a prenášanie.Táto tabuľka kabelku držiteľ je skvelý darček pre vašich kolegov a priateľov, ktorí milujú, aby ich tašky čistý a uprataný.

Špecifikácia:

Názov produktu: kolo kožené háčik

Veľkosť produktu: priemer 4,5 cm/1.77 palcov

Otvorené: 8*4,5 cm/3.15*1.77 palcov

Hrúbka: 0.7 cm/0.28 palcov

Materiál: kov

Hmotnosť: 36 g

Druh tipy:

1. Dôvodov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebné rozdiely v obrázkoch niektorých výrobkov.Farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Balenie Zoznam:

Háčik na kabelku stôl*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Skladací Typ: Držať kabelku od podlahy, nech ste kdekoľvek s týmto ľahký a sklopný háčik na kabelku tabuľke.Jeho mini veľkosť umožňuje jednoduché uskladnenie bez toho, aby zaberali priestor v taške, a jeho módny dizajn dodáva nádych elegancie, aby žiadne nastavenia.

2.Ľahko sa prenáša: Tento ľahký a sklopný háčik na kabelku tabuľke je nutnosťou pre každého.S jeho jednoduché prenášanie dizajn, môžete vziať kamkoľvek - z reštaurácií na outdoorové aktivity.Jeho mini veľkosť a robustná konštrukcia udržať vaše taška bezpečné a čisté, kedykoľvek a kdekoľvek.

3.Hygienické a Bezpečné: Tento háčik na kabelku tabuľka umožňuje zavesiť svoju kabelku blízko vás, udržať ju preč od špiny.Môžete tiež sledovať vaše taška, vyhnúť sa krádeži alebo strate.Túto kabelku háčik je kompaktný a ľahko ovládateľný, takže je prenosný a praktický.

4.Protišmykové Dizajn: Zabezpečiť bezpečnosť vašich taška s našimi háčik na kabelku tabuľke.Jeho anti-slip mat rieši na stole, takže je ľahko zavesiť tašku na dosah a bez akejkoľvek obavy z poškodenia alebo odcudzenia.

5.Premyslené Darček: Tento háčik na kabelku tabuľke je praktický a pohodlný položka, ktorá vám umožňuje pozastaviť vaše taška na okraj každého stôl alebo stôl.To môže zabrániť, aby sa vaša taška od získania špinavé alebo odcudzenia.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : PVC
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie