0

Auto Svetlometu Opravy Tekutiny 50ml Opravy Kvapaliny Svetlomet Reštaurátorskej Poškriabaniu Obnovenie Tekutiny Objektív Polisher Pre Automobilových Svetlometov

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€7.02 €19.51

Skúsenosti crystal clear vision s naše auto cleaner svetlometov.Tento ľahký-k-používať vzorec úplne odstraňuje opar, škrabance, a žltnutie obnoviť svetlomety na ich pôvodný lesk.Pôsobí ako ochranná bariéra, náš cleaner zabraňuje budúcim poškodením a predlžuje svetlometu životnosť.So širokým aplikácie, môžete ho použiť na všetky typy vozidiel, aby sa vaše svetlomety, vyzerá ako nový.

Špecifikácia:

Čistý obsah: 50 ml

Pouţiť: auto svetlomety, windows, brzdové svetlá, hmlové svetlá, smerovku, spätné svetlá

Balenie Zoznam:

1* Auto Svetlometu Opravy Tekutiny

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zlepšiť Bezpečnosť: Naše auto svetlometu opravu, kvapalina môže účinne odstrániť haze, žltnutiu a oxidácii z auto svetlometu šošovky, obnovenie vášho vozidla svetelný výkon a zlepšiť svoje noci bezpečnosť jazdy.

2.Optickú Jasnosť: Dosiahnuť vynikajúce dlhodobé optickej jasnosti pre vaše auto svetlomety s našimi opravy tekutiny.Tento superhydrophobic povlak pridáva tiež ochrannú bariéru proti vode a špine.

3.Odstránenie Škrabancov : Unavený, žltá a hmlisté svetlomety?Naše ľahké a efektívne auto svetlometu opravy tekutiny odstraňuje škrabance a žltnutie, zvýšenie viditeľnosti a dať si auto dobre udržiavaný nový vzhľad.

4.Ľahko Použitie: Jednoducho obnoviť čistotu a jas na vaše auto svetlomety s našimi jednoduché použitie opravy tekutiny.Čisté svetlomety, uplatňovať riešenie hubky, a poľskej pre krištáľovo jasné výsledky.

5.Široké Aplikácie: Naše auto svetlometu opravy tekutiny robí divy na motocykle, autá, a elektrické vozidlá, ponúka univerzálne a efektívne riešenie pre obnovenie ich čistotu a jas.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie