0

Auto Scratch Remover Vložiť Auto Scratch Remover Pre Hlboké Škrabance 120ml Odreniny zmes Pre Autá Opraviť Škrabance Laku Scuffs

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€6.65 €13.31

"Oživenie vášho auta lesklý povrch s našimi Scratch Remover!Účinne odstrániť svetlo & hlbšie škrabance v priebehu niekoľkých minút.Chrániť vaše auto/motocykel a obnoviť svoj lesk.Zbavte sa nevzhľadných škrabance s ľahkosťou.Perfektné riešenie pre každý majiteľ auta.

Špecifikácia:

Typ položky: auto poškriabaniu vosk

Netto obsahom: 120ml

Platné typ: vhodné pre všetky druhy automobilov škrabancov, ako klinec škrabance na dvere, kľučky, drobné škrabance, drobné poškodenia laku, farby swirls po leštení.

Balenie Zoznam:

Auto Poškriabaniu Vosk *1

alebo

Auto Poškriabaniu Vosk *1+Uterák*1+Hubky*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vzorec: Naše Auto Scratch Remover Vložiť robí divy na svetlo a hlboké škrabance, obnovenie vášho auta lesk a odstránenie malátnosť.Zážitok plný poškriabaniu reštaurovanie, ako nikdy predtým, pri odstraňovaní odolných škvŕn.

2.Okamžité a dlhotrvajúce Obnovení: Naše auto scratch remover vložiť revitalizuje vaše auto vzhľad tým, že odstraňuje škrabance, odreniny, a kazov s len 1 žiadosť.To nie je len obnovuje farby a lesk, ale tiež poskytuje dlhotrvajúci účinok, takže vaše auto vyzerať nové dlhší čas.

3.Ultimate Ochrany: Naše auto scratch remover vložiť záruky vaše auto pred poškriabaním, oxidácie a škvrny a zároveň účinne chráni lak.Jeho formula zaisťuje dlhotrvajúcu ochranu, bez akéhokoľvek poškodenia.Ľahko sa aplikuje na akékoľvek auto farbu a typ, aby sa vaše vozidlo pri pohľade na nové.

4.Bez námahy Poškriabaniu Odstránenie: rozlúčiť škrabance s naše Auto Scratch Remover Vložiť.Jemne vmasírujte v kruhovom pohybe po vyčistení povrchu, a sledovať, ako ľahko a účinne odstraňuje škrabance v priebehu niekoľkých minút.Tento produkt je jednoduchá na používanie a funguje na všetkých farieb auta.Oprášiť svoje auto vzhľad bez námahy dnes!

5.Univerzálne Riešenie: Ideálny pre tých, ktorí s automobily, Prívesy a motocykle, to scratch remover vložiť funguje účinne na akúkoľvek farbu a typ farby obnoviť vaše vozidlo, pôvodný lesk.Je to ideálne riešenie pre menšie škrabance a swirls.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : Goxfaca
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie