0

Auto zaobalenie Sprej 2PC Neviditeľné Auto Oblečenie Údržba Riešenie Starostlivosti Čistenie Čistenie Nastaviť Auto Tpu Farby film

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€16.60 €33.20

Odrážky:

1. Hlboké Čistenie: Naše auto kabát cleaner hlboko čistí a obnovuje čistotu a jas na auto nátery, zatiaľ čo účinne eliminuje škvrny a nečistoty spôsobené faktormi životného prostredia, o ochranný film.

2. Inovatívne Matný Náter Starostlivosť: Zvýšenie vášho auta vzhľad s náš auto kabát vysávač, ktorý sa vzťahuje matný povlak pre dlhotrvajúcu ochranu.Je to bezpečné a účinné pre zachovanie pôvodnej štruktúry a účinku oboch matný a lesklý telo filmov.

3. Zabezpečiť Bezpečnosť Jazdy: Premeniť vaše auto s efektívne obnovuje silu našej kabát cleaner.Užite si viditeľne leštené povrchy, vyčistiť okno, a bezpečnej jazdy v žiadnom okamihu.

4. Vynikajúcu Účinnosť: Toto auto kabát čistič môže odstrániť mastnoty, guáno, pôdy, zaschnutých škvŕn, špiny a prachu z vášho auta farby.Stačí nastriekať ho a utrieť odstrániť všetky nežiaduce znaky a obnoviť vaše auto lesk.

5. Široké použitie: Tento kabát cleaner udržuje vaše auto, SUV, nákladné vozidlá, obytné, alebo akékoľvek kabriolet auto bez poškvrny.Rozlúčiť sa špiny, škvŕn a mastnoty.Ideálne pre lesklé a nový pohľad na každodenný tratiach, kempovanie dobrodružstvo alebo akékoľvek široko používané RV.

Popis

Ľahko vyčistiť a obnoviť vaše auto je ochranný náter s naše Auto Povlak Čistiaci Sprej.Účinne odstraňuje špinu a guáno bez poškodenia povlaku na povrchu.

Špecifikácia:

1. Názov produktu: Neviditeľné Auto, Oblečenie, Čistenie a Starostlivosť Kit

2. Špecifikácie: 2PC

3. Netto obsahom: o 260ml*1

4. Typ: čistiaci prostriedok, starostlivosť o riešenie

5. Použiteľné modely: Universal

6. Funkcia: Zvýšenie jasu

Balenie Zoznam:

1pc * Auto zaobalenie Sprej

Upozornenie:

1. Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Položka Objem : starostlivosť o riešenie
  • Číslo Modelu : Auto Zaobalenie Sprej
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie