0

30pcs Stenu Háčiky PP Pre Zavesenie Pre Skrinky Stropy Ťažkých Samolepiace Háčiky 180° Zadarmo Nastaviteľné Háčiky Strop

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.33 €4.09

Funkcie:

*Utility háčiky, ktoré ponúkame, sú neuveriteľne univerzálne a môže byť ľahko aplikovať na steny z rôznych materiálov, vrátane dreva,mramoru, skla, kovu a plastových povrchov.

*So silným lepidlom,tieto háčiky môže podporovať až do 40 lbs o hmotnosti, čo je ideálne pre zavesenie uterákov, sprcha, štetce, kitcheware v kuchyni, a slúži ako vynikajúci skladovanie háčiky v kancelárii.Sada obsahuje 30 balíky poskytujúce dostatok háčiky na uspokojenie každodenných potrieb každej rodiny.

*Naše lepidlo na stenu háčiky sú navrhnuté tak, aby sa ľahko inštaluje bez poškodenia steny.Bez potreby nechty alebo vŕtanie, môžete ľahko nainštalovať a odstrániť tieto háčiky bez zanechania akýchkoľvek známok za sebou.Udržať vaše steny upravené a upratané s našimi nástenné vešiaky.

*Skúsenosti, flexibilita a prispôsobivosť naše 180° zadarmo nastaviteľné strop háčiky.Nie je obmedzená iba na stenách, tieto háčiky môže tiež byť aplikovaný na hornej časti skrine, stropy, a ďalšie.Či už potrebujete zavesiť dovolenku dekorácie alebo akékoľvek iné položky, náš háčiky mám vás vzťahuje.

Špecifikácie:

*Názov produktu:Nástenné Háčiky pre Zavesenie

*Materiál:PP

*Veľkosť:7*7 cm

*Farba:ako je znázornené

Obsah Balenia:

30* háčiky

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

  • Druh : Háčiky
  • model : steny háčiky pre zavesenie
  • Materiál : PP
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie