0

Rastlinné Kôš pre Špajzu Stohovateľné 2 Vrstvy Pultu Rohu Zeleniny, Stojan, Držiak na Ovocie Organizátor Kuchyňa Úložný Košík

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€11.87 €23.74

Odrážky:

1. Praktický Úložný Helper: Naše tier 2 pultu ovocný kôš umožňuje efektívne skladovanie riešenia pre váš kuchyňa, obývacia izba, balkón, alebo spálni.Multi-funkčné polica je ideálny pre organizovanie zelenina, ovocie, zákusky, hračky, knihy a ďalšie.

2. Maximalizovať Rohu Priestoru: Táto doska ovocný kôš 2 tier má malé rozmery a priestorovo úsporný dizajn, čo vám umožní naplno využiť každý kút vašej kuchyne.Môžete tiež zásobník ich vertikálne vytvoriť viac priestoru v rohoch a trhlín.

3. Vylepšená Stabilita: Tento 2-tier ovocný kôš je určený na uchytenie na stenu, so zásuvkami v spodnej časti, ktoré je možné umiestniť na stenu, takže je pevné a stabilné aj pri naklonení.To tiež účinne ponecháva priestor na stenu umožňujú cirkuláciu vzduchu a vaše ovocie a zelenina osviežujúci.

4. Zvýšenú Odolnosť: Remeselnícky s PP materiál, tento 2-tier pultu ovocný kôš môže pochváliť bezkonkurenčné húževnatosť a odolnosť voči deformáciám.Jej elegantný a hladké povrchy je jednoduché na čistenie vlhkou handričkou.Vystužené dno dizajn zabezpečuje spoľahlivé nosnosť pre vaše ovocie storage potreby.

5. Bezproblémový Prístup Skladovanie: Ušetrite čas a užite si bezproblémovú organizáciu s našou 2 tier pultu ovocný kôš.Široké otvorenie dizajn poskytuje jednoduchý prístup a zároveň jasné vrstvy umožňujú jasne vidieť obsah každej vrstve.Nie je potrebné nádobách už.

Descr iption:

Usporiadať ovocie ako profík s našou 2-tier pultu ovocný kôš.Náš produkt obsahuje účinné riešenie pre ukladanie, malé rozmery a úsporu priestoru, vystužené dno dizajn so silným nosnosť, a zásuvky v spodnej časti, ktoré je možné umiestniť na stenu.Jednoduchý prístup k vašim obľúbeným ovocia je teraz možné s našimi štýlový a funkčný ovocný kôš.

Špecifikácie:

1. Názov: pultu ovocný kôš tier 2

2. Materiál: PP

3. Veľkosť produktu: o 34.4x27.5x40.5 cm/13.54x10.83x15.94 cm

4. Hmotnosť výrobku: o 650g

Balenie Zoznam:

1pc z pultu ovocný kôš

  • Použitie : Jedlo
  • Druh : Skladovacie Koše
  • Funkcia : Skladom, Eco-priateľský
  • Druh Materiálu : pp
  • Číslo Modelu : 2 Tier Ovocný Kôš na Kuchynskej linke
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Podpora : Dropshipping / Veľkoobchod
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie