0

Lepkavé Steny Háčiky na Úsporu Priestoru Rad Vešiak Žiadne vŕtanie Skladovanie Držiteľa Samolepiace Háčiky Na Obývacia Izba, Kúpeľňa Štúdia Spálne

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€0.13 €0.19

Usporiadať priestor našim všestranný lepkavé steny háčiky!Ideálny pre vašu kúpeľňu alebo entryway, tieto nechty-voľné háčiky môžete mať až 5 kg a splniť všetky vaše každodenné potreby.Zavesiť svoj dáždnik, kabát, alebo uteráky, bez poškodenia steny.Získajte organizované a zjednodušiť váš život s našou ľahký-k-použitie háčiky.

Špecifikácie:

Materiál: PVC + obojstranná páska

Veľkosť: hrúbka 39,5 o*6,5 cm/15.55*2.56 palcov

Jedna veľkosť o 6.5*6,5 cm/2.56*2.56 palcov

Použitie scéna: kuchyňa/kúpeľňa/obývacia izba, atď.

Balenie Zoznam:

1pc* Háčiky

Upozornenie:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Kreatívne Kombinácie: S našimi lepkavé steny háčiky, môžete nakonfigurovať nekonečné organizačné možnosti splniť vaše denné potreby.Na cuttable dizajn a kreatívne kombinácie schopností umožní DIY dĺžka a tvar rad háčikov.

2.Priestorovo úsporné Riešenie: S týmito lepidlo na stenu háčiky, môžete usporiadať svoj životný priestor a využiť steny priestoru.Nie je potrebné vŕtať otvory alebo použijete nechty, len kôra a nalepiť na nechty-free zariadenie.

3.Ľahká Inštalácia: Naše lepkavé steny háčiky, aby organizovanie bezproblémové s ich ľahké, tool-free zariadenie.Späť adhézie je silná a spoľahlivá, bezpečne drží na 5 kg.Zavesiť položky bez námahy na akýkoľvek hladký povrch!

4.Riadu Skladovanie: Usporiadanie kuchyne s našimi lepkavé steny háčiky, ktoré môže držať riad všetkých tvarov a veľkostí.Bez námahy pripojiť a odstráňte háčiky, aby vyhovovali vašim potrebám, bez toho, aby došlo k akémukoľvek poškodeniu alebo zanecháva škvrny na stenách.

5.Domov Organizácie Riešenie: Udržať váš domov organizovaný a uprataný s týmito samolepiace háčiky na rôznych povrchoch.Ideálny pre váš kúpeľňa, kuchyňa, spálňa, obývacia izba, a študovať, tieto lepkavé steny háčiky bezpečne držať kabáty, kľúčov, tašky a iné položky.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie