0

V Tme Rugby Lopta V Pohode Školenia Loptu Veľkosť 6 Veľkosť 9 Nepresakuje Ragby Gule Športové Zariadenia Osvetlené Futbal Ing Pre Metrov Parkov G

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€15.71 €41.34

Túto chladný a módne rugby lopta je ideálny pre všetkých športových nadšencov.S trvanlivé butyl líniové a stroj šitie technológiu, táto lopta je praktické a určite posledná.Plus, jeho lesklý materiál je zábavné a zábavné hrať s v tme.To tiež robí pre veľký festival darček.

Špecifikácia:

Názov Produktu: Žiariace Rugby Lopta

Produkt Materiálu.

Vonkajšie: Tri vrstvy kompozitné usne

Loptu Linka: ACL

Liner: Butyl

Farby produktu: Viac farieb

Veľkosti 6.

Dlho Obvod: 641-654mm (cca.)

Krátke Obvod: 470-483mm (cca.)

Hmotnosť: 320-340g (cca.)

Veľkosť 9.

Dlho Obvod: 705-724mm (cca.)

Krátke Obvod: 527-540mm (cca.)

Hmotnosť: 385-425g (cca.)

Balenie Zoznam:

1 * Žiariace Rugby Lopta + 1 * vzduchové čerpadlo + 1 * lopta ihly + 1 * čistý taška

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, môže byť farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ideálny Darček: svetlo až rugby lopta je ideálny výber darčeka pre tých, ktorí milujú rugby, montáž na Vianoce, Nový Rok, narodeniny, ukazuje svoju lásku a starostlivosť svojich priateľov, blízkym, a jeho rodiny.

2.Výnimočné Zaobchádzanie: Naše svetelné rugby lopta sa môže pochváliť bezkonkurenčné manipulácia pre tréning a súťaže.Funkcie butyl fólie, ktorá poskytuje vynikajúcu odolnosť, vynikajúci vzduch, uchovávania a presnosť, zaručuje dobré vzduchu tesnením.

3.Vynikajúce Spracovanie: S jeho odolné švy a rozšírené stroj šitie technológie, toto žiariace rugby lopta ponúka bezkonkurenčné presnosť a silu.Určený pre dlhotrvajúci výkon, to nebude lúpať ľahko: zabezpečenie môžete získať najlepší výkon z vašej hry, každý čas.

4.Montáž Miesta: Toto žiariace rugby lopta je vhodná pre dvorov, parkov, telocvične, ihriská a iné vnútorné a vonkajšie miesta.To je v pohode a štýlové, a môže priniesť si zábavu a vzrušenie, na noc.

5.Ideálny Darček: Zobrazovanie vašu lásku a starostlivosť svojich priateľov, blízkych a rodín, rozsvieti rugby lopta je ideálny výber darčeka pre tých, ktorí milujú rugby, montáž na Vianoce, Nový Rok, a sviatky.

  • Druh : Americké
  • Použitie : Školenia
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Rugby Lopta
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie