0

Futbalové Lopty Pre Deti Prenosné Dráhy Na Futbal, Mimo Športové Hry Opotrebovaniu Vnútorné Mäkké Futbalový Loptu Školenia

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€13.99 €19.99

Tento zakrivené futbalová lopta je ideálny pre rôzne skupiny ľudí, najmä basketbal milenci.Robustná a bezpečná konštrukcia zaisťuje vynikajúci výkon na ihrisku, pričom jeho jedinečný tvar je ťažké blok.Užite si novú úroveň hry s tento inovatívny futbalovú loptu!

Špecifikácie:

Názov: Veľkosť 4 Futbalovej Lopty

Materiál: EVA gumy vnútornou vložkou

Hmotnosť: cca 230-250 g

Proces: Stroj šev odsadenie

Balenie Zoznam:

1* Veľkosť 4 Futbalovej Lopty

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolná a Pružná: Remeselnícky najlepších materiálov, naša veľkosť 4 futbalovej lopty sa môže pochváliť EVA gumy vnútornou vložkou, ktorá poskytuje nielen vynikajúcu elasticitu a pevnosť, ale aj mimoriadne oteruvzdorné.Zabezpečuje dlhotrvajúcu kvalitu, ktorá vydrží najťažšie hry.

2.Bezkonkurenčná Kvalita: Naše oficiálne veľkosť 4 futbalová lopta je ideálny pre všetky vekové kategórie, od detí až po dospelých.Navrhnuté tak, aby spĺňali normy poriadku, tento loptu, zabezpečuje na rôzne skupiny.Predstavovať jedinečné vzory, to bude určite upútajú pozornosť na poli, alebo doma.Odolné a stabilné.

3.Prísť do Široké Použitie: S jeho vynikajúci výkon, tento veľkosť 4 futbalová lopta je ideálny pre vnútorné a vonkajšie futbal výcviku alebo súťaže, takže je vhodný pre použitie na široko používané umelé trávne porasty, vnútorné podlahy, alebo cementové povrchy.Jeho odolná a hladké povrchy zabezpečiť konzistentné letové a dotyk, takže je ideálny pre deň a noc výcvik a hry, ako v interiéri a exteriéri.

4.Nádherné Darčeky: Zlepšiť svoje zručnosti a prekvapte svojich blízkych s týmto jedinečným dizajnom veľkosť 4 futbalovej lopty.Ideálny pre deti a dospelých, to je úžasné narodeniny alebo sviatok darček pre tých, ktorí milujú basketbal.

5.Ponúkajú Viaceré Výhody: Táto veľkosť 4 futbalovej lopty sú určené na ťažké blok, takže je ideálnou výzvou pre brankára.Jeho multifunkčného funkcie umožňujú rôzne spôsoby, ako brániť gól, takže je výborný tréningový nástroj pre futbal hráčov všetkých úrovní.S jej ľahko chytiť dizajn, tento loptu poskytuje viac hodín zábavy.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : PVC
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie