0

Priľnavosť Rukavíc Rozprašovačom 100 ml 100 ml Prírodný Bezpečné Futbalové Rukavice Čistejšiemu Životnému Prostrediu Grip Rukavice Umývanie Účinné Futbal

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€8.89 €17.78

Priľnavosť Rukavíc Sprej je potrebné mať pre všetkých brankárov a športových nadšencov.S výhodnou veľkosť 100ml, eliminuje rukavice zápach a predlžuje životnosť vášho športového oblečenia.Udržať vaše zariadenia čerstvé a dostať sa späť v hre pomocou tohto dokonalého výrobku.

Špecifikácie:

Názov: Priľnavosť Rukavíc Sprej

Kapacita: 100 ml

Cieľ: zlepšenie priľnavosti rukavice

Balenie Zoznam:

1* Rukoväť Rukavice Sprej

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

3. Milí priatelia, uvedomte si, že pomocou lepidla môže spôsobiť latex škvrny.Vzhľadom na jej silnú priľnavosť, to môže byť kontaminovaný prach počas používania.Preto je nevyhnutné, že rukavice sa bude špinavá, keď pomocou hlienu.Prosím, vyčistite rukavice s čistou vodou včas po súťaži.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vhodné Vykonávať: Pred alebo počas hry, nosiť naše malé a ľahké Uchopenie Rukavice Sprej pre jednoduché aplikácie, zvýšiť priľnavosť a presnosť kedykoľvek a kdekoľvek.Nenechajte si ujsť príležitosť na zvýšenie spoľahlivosti a výkonu, kedykoľvek a kdekoľvek.

2.Rukavice Občerstvenie: Naše Uchopenie Rukavice Sprej je jemné a mierne roztok, ktorý efektívne odstraňuje rukavice zápach, poskytuje prirodzenú vôňu a neškodné prísady.Plus, je to jednoducho opláchnite s nízko-foaming vzorec.

3.Široký Aplikácie: Zvýšiť svoj výkon s našimi Grip Rukavice Sprej.Vhodné pre viacero športov, vrátane rugby, futbal, baseball, a oveľa viac.Tiež ideálny pre športové topánky, rukavice, raketa športové vybavenie a športové oblečenie.

4.Jednoduché Použitie: rozlúčiť sa klzké rukavice s našimi Grip Rukavice Sprej.Jeho ľahký-k-používať vzorec umožňuje bezproblémovú aplikáciu.Jednoducho sprej, počkajte 2-3 minúty, a utrieť uterákom.S 100 ml fľašu a prst tryska, je ideálny pre začiatočníkov dosiahnuť vynikajúcu priľnavosť.

5.Vylepšený Výkon: Zvýšiť svoj výkon na ďalšiu úroveň s našimi Grip Rukavice Sprej.Táto vysoko účinná formula zlepšuje priľnavosti na vlhké alebo suché podmienky, poskytne vám potrebné uchopenie a hádzanie výhody.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie