0

Pitching Stroj Pre Deti 2 V 1 Hračka Baseball Vonkajšie Športové Hračky Hry Strane Stlačte Krok Na Automatické Pitching Stroj T Loptu Sady

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€26.31 €40.48

Cieľom je posilniť zručnosť v prstoch a zároveň poskytuje dlhodobé použitie, sú ideálne pre mladých hráčov, ktorí chcú zlepšiť svoju hru a mať nejaké zábavné zároveň.Možnosť priviesť ich neobmedzenú radosť a prekvapenie, toto je musí mať investície pre akékoľvek rodič s nádejných mladých športovcov.

Špecifikácia:

Názov produktu: 2-v-1 baseball pitching stroj

Materiál: ABS

Veľkosť produktu: 37x18x38cm | 14.56x7.08x14.96in

Funkcie: 2 v 1, nohy a ruky baseball spustenie

Vhodný vek: 3-8 rokov

Použitie: deti baseball školenia

Zoznam

baseball pitching stroj x 1

Baseball x 6

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rôzne Voĺby prehrávania: Optimalizovať vašu prax s našimi baseball pitching stroj, ktorý ponúka 2 v 1, funkcie, ovládateľný rukou alebo nohou.Plus, T Loptu Nastaviť pre Deti je v cene, poskytuje rad hrať možnosti, aby celú rodinu do zamestnania.

2.Realistické Baseball Hra: S 6 gule zahrnuté, náš pitching stroj prináša skutočný baseball skúsenosti na deti, zabezpečiť nerušený hrať.Je to skvelý spôsob, ako pre nich praxi biť a zlepšenie fyzickej kondície, zatiaľ čo baví.

3.Koordinácia Master: Majster vašu koordináciu a reflexy s našimi baseball pitching stroj.Toto zariadenie zlepšuje odpaľovanie zručnosti a posilňuje zručnosť v prstoch s účinné hand-eye koordináciou postupov.

4.Robustná konštrukcia: Naše baseball pitching stroj sa môže pochváliť spoľahlivé a pevné materiály, čím máte o bezpečné praxe, ktorý bude trvať dlhší čas.

5.Teplé darček: Dať deťom vo veku 3-8 šancu, aby skúsenosti vzrušujúci vzrušenie z baseball s týmto pitching stroj.Ideálne pre narodeniny, sviatky alebo žiadne špeciálne príležitosti, je to prekvapenie darček, ktorý prináša viac radosti a pomáha rozvíjať základné zručnosti.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Platné Ľudí : Dieťa
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie