0

Svetlo Odrážajúce Basketbal Veľkosť 7 Chladné Noci Hra Basketbalový Kôš Lopta Reflexné Žiariace Svietiace Svetlo Basketbal Dary

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€26.68 €34.64

Vezmite si basketbal hry na ďalšiu úroveň s našimi svetlo odrážajúce basketbal!Vyrobené z vysoko kvalitnej PU materiálu, je trvanlivý a odolný.Ideálne pre hranie basketbalu v tme, zlepší váš dribling zručnosti a je skvelé pre mnoho využití.Či už je to darček pre priateľa alebo pre seba, tento basketbal prinesie zábavu na akúkoľvek hru.

veľkosť:

Basketbal priemer 24.6 cm

Basketbal obvod 75-76 cm

Veľkosť balenia: 25*25*25cm

Hmotnosť: 650g

Materiál: PU

Vzhľadom na svetelné efekty a filmovanie uhly, môžu byť niektoré farebný rozdiel, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, môže byť odchýlka vo veľkosti výrobku.

Zoznam:

1*reflexné basketbal

1*Nafukovacím

1*ball bag

2*vetracie ihly

1*čistý taška

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Bounce Stabilné: Na nosenie, odolný a mäkké PU materiál konštrukcie našich reflexné basketbal poskytuje trvanlivé a stabilné bounce, optimalizovať svoje hracie schopnosti na všetky povrchy.

2.Vylepšené Nočné Hrať: S jeho impozantný odrazu, náš basketbal je ideálny pre hranie v tme alebo zhoršených svetelných podmienkach.Cool žiariaci efekt aj z neho robí skvelý doplnok pre zdieľanie fotografií na sociálnych médiách a imponoval priateľmi s vašimi znalosťami.

3.Non-Slip Výkon: Vzhľadom na jeho non-slip prírody, naše Reflexné Basketbal vám pomôže zlepšiť manipulačné zručnosti, odomknúť lepšie ovládanie lopty, a zlepšiť svoj dribling hra.Vziať na akýkoľvek súd, ospevovaný dôvery.

4.Všestranné Použitie: Hranie na všetky povrchy, táto reflexná basketbal svieti cez akékoľvek svetelné podmienky, ideálny pre nočné praxe, vnútorné a vonkajšie hry v oblastiach, betónu alebo vnútorné štadióny.Lepšie na basketbal.

5.Přezářit svojich Súperov: Nech naše Reflexné Basketbal darček vašich priateľov, ktorí milujú basketbal výrazný okraj.Svetlo hore a oko-lov povrchy sa im bezkonkurenčné svieti v tme, takže ich vyčnievať z davu.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Holografické Žiariace Basketbal
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie