0

Živica Dinosaura Toaletný Papier Postaviť Realistické Tyrannosaurus Tkaniva Držiteľ Punchfree Wallmounted Uterák Stojan Pre Kúpeľňa Kuchyňa

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€8.08 €11.54

Dinosaurov Rolka Papiera Držiak na Stojan Toaletného Papiera Držiak na Tyrannosaurus Stenu Roll Papiera Držiak na Stojan Pre Kúpeľňa Domov

Odrážky: 1、Jednoduché a Elegantné: roztomilý zvierat-tvarované toaletného papiera držiak pridáva veľa zábavy, aby vaše kúpeľňa, kuchyňa a obývacia izba.

2、Intímne Páky: Toaletného papiera držiak kotúča páky dizajn, nie je potrebné vytiahnuť papier jadro práce-uloženie demontáž, pohodlné a rýchle použitie, vhodné nahradiť papierovú vreckovku.

3、Stabilné Visí Vaničky: stabilné visí koryto pre role papiera stojan, vstavané železa, plechu visí žľabu, visí objekt je stabilný a spoľahlivý.

4、Platných Miest: papier, uterák rack môžete zavesiť tašky, šatky, uteráky, atď., vhodné pre obývacie miestnosti, toalety, kuchyne, vchody, reštaurácie, hotely a iné miesta.

5、Udržať Kúpeľňa Dobre Organizovanej: toaletný papier držiak zaisťuje, že vaša kúpeľňa je organizovaná.Nie len papier, držiak, ale tiež veľmi vhodný pre umiestnenie uteráky.Tento roztomilý toaletného papiera držiak je perfektný kúpeľňový doplnok!

Popis:

Vhodné pre: reštaurácie, kancelárie, domácnosť služby, hotelová izba, skladovanie a organizácie papierové uteráky, aby váš priestor viac " upratať a organizovať úradu.

Špecifikácia:

Názov: Toaletný Papier Držiak

Farba: zelená

Materiál: živica

Váha: cca 1050g

Štýl: Tyrannosaurus papiera držiak na uterák / Tyrannosaurus papiera držiak na uterák

Veľkosť produktu: o 23*18*13 cm (9*7*5.1 palcov)

Balenie Zoznam:

1*Rolka Papiera Držiak Na Stojan

Poznámka:

1. Sme predávať len toaletný papier, držiaky, nie iné produkty.

2. Vzhľadom na rôzne manuálne metódy merania, tolerancia je 1-2 cm.V závislosti od svetelných podmienok, farebné rozdiely môžu nastať, ale zvoľte si, prosím, pozorne v primeranom rozsahu.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie