0

2 Tier Ovocný tanier, Miska s Drevenou Rukoväťou, Kovové Zeleniny, Chlieb Kôš Obdĺžnikový Odnímateľný Občerstvenie Úložný Stojan Kúpeľňa

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€26.62 €59.15

Materiál:Uhlíková oceľ,Drevo

Farba:Čierna,Biela

Veľkosť:32.5*27*22 cm(12.8*10.63*8.66 v)

Špeciálne Funkcie:Veľká Kapacita,Robustný,Viacúčelový,Trvanlivé,Úspora Priestoru

Balenie obsahuje:1pcs 2 Tier Ovocný tanier, Miska Odnímateľný 2-Tier Ovocný Kôš:môžete použiť tento ovocný kôš v skladaný 2-tier rack alebo ho použiť ako dve samostatné košíky, ak preferovaný.Môže mať veľa rôznych veľkostí ovocie, zeleninu a chlieb, vedenie vaše priestor čistý a usporiadaný.

Vymeniteľné Banán Vešiak:Dva vymeniteľné ramienka poskytujú možnosť zavesiť banány a hrozno-ideálne miesto na zabránenie vaše banány z modrín.

Odolný Materiál, & Stabilná Štruktúra:povrch Vyrobený z kovaného železa s BPA-free, potravinami-bezpečné práškové lakovanie.Každý kôš má 4 kruhové nohy, ktoré udržujú ovocie preč z špinavý stôl a poskytujú veľké vyrovnanej podpory.Prenosné drevené rukoväte určené pre jednoduché prenášanie.

Multifunkčné Úložný Stojan:funkčné helper, úhľadne obchod nielen vaše ovocie a zeleninu, ale aj chlieb, pochutiny, korenie fliaš alebo toaletné potreby, hračky, náradie a oveľa viac.Použitie v kuchyni, špajza a kúpeľňa, dostatočne kompaktné, aby sa zmestili na doskou, jedálenský stôl alebo pod skriňu.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Polyester
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie