0

6 Pack Šálku Kávy Organizátor Pre Skrinka, Držiak Čalúnené Nastaviteľné Úspora Priestoru

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€13.59 €21.24

Vyrobený z vysoko-kvalitného plastu, náš pohár zakladače sú nepremokavá, ľahko sa čistí, a môžu byť znovu použité mnohokrát.Robustná konštrukcia vydrží každodenné použitie, ktorá vám rokov spoľahlivých pohár stohovanie.

Hrnček háčiky sú ideálnym riešením pre organizovanie káva a čaj hrnčeky.Rozlúčiť sa preplnené skrine a dobrý deň, na poriadok v kuchyni.

Pre VŠETKÝCH VEĽKOSTÍ A TVAROV: Naše hrnček háčiky sú navrhnuté tak, aby úsek a vhodné poháre a hrnčeky všetkých veľkostí a tvarov, od 2.76, aby 3,94".Pevne elastické zaisťuje, že vaše pohár pobytov bezpečné a v poriadku.

Jednoduché použitie: Stačí umiestniť hrnček hák na hrnček a miesto druhý nohami na vrchole.Je to také jednoduché!Či už potrebujete skrinku skladovanie kávy alebo hrnček skladovanie, náš hrnček háčiky sú dobrou investíciou.

Úspora MIESTA: Naše hrnček háčiky sú navrhnuté tak, aby maximalizovali svoj skrinky priestor.So šiestimi háčiky na pack, môžete udržať vaše poháre v dosahu a sú usporiadané bez zaberajú cenný úložný priestor.

veľkosť: 7 cm

Materiál: plast

farba: čierna / biela / modrá

Obsah Balenia:

6 x Káva Pohár Organizátor

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie